Κυριακή, 14 Ιανουάριος 2018 10:54

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κομβικό παιχνίδι στην Κάτω Αχαγιά

Γράφτηκε από τον

Εκτός έδρας δοκιμασία στην Κάτω Αχαγιά περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής για την Καλαμάτα.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα φιλοξενηθεί σήμερα Κυριακή στις 3 μ.μ. από την Αχαϊκή, σε ένα ματς με μεγάλη βαθμολογική σημασία αλλά και υψηλό συντελεστή δυσκολίας.

Από τη μια η ανάγκη για βαθμούς που έχουν οι γηπεδούχοι στους οποίους μάλιστα τις προηγούμενες μέρες υπήρξε γενική συνέλευση και συστράτευση παραγόντων για ένα νέο ξεκίνημα.

Από την άλλη η Καλαμάτα αφενός φέτος δυσκολεύεται να κερδίσει εκτός έδρας (1 νίκη σε 5 ματς) και επιπλέον αυτή τη φορά θα παίξει πολύ αποδυναμωμένη.

Συγκεκριμένα οι Ορ. Νικολόπουλος, Τσεμπερίδης, Κουρέλλας, Τσατσόπουλος, Γουερέ και Τσουλάκος δεν υπολογίζονται ούτε για το σημερινό ματς ούτε και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Ελβιο Μάνα και ο Παναγιώτης Δρούγας, που πλέον είναι συνεργάτης του στο τεχνικό τιμ, θα έχουν λοιπόν περιορισμένες επιλογές παικτών, σε ένα ματς που όμως έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία. Η Καλαμάτα είναι στο -6 από την κορυφή και δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για νέες απώλειες, αν θέλει να διατηρήσει τους πρωταγωνιστικούς στόχους, για τους οποίους κάνουν λόγο τα μέλη που στη γενική συνέλευση που θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου αναμένεται να συγκροτήσουν τη νέα διοίκηση της Καλαμάτας. Μια διοίκηση που θα έχει τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο εξωδιοικητικό μεν, σε πρωταγωνιστικό ρόλο δε και τον Γιάννη Σταματογιαννόπουλο να προορίζεται για πρόεδρος. Χριστόπουλος, Σταματογιαννόπουλος και οι συνεργάτες τους, ουσιαστικά – έστω και όχι τυπικά ακόμη – ασκούν από τώρα διοίκηση και όπως λένε προγραμματίζουν άμεσα μεταγραφές, με τον 19χρονο επιθετικό Ελβις Γκελγκέρια του Απόλλωνα Καλαμάτας να είναι όπως όλα δείχνουν το πρώτο απόκτημα.