Δευτέρα, 15 Ιανουάριος 2018 14:04

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-5: Πρωταθλητής χειμώνα με εύκολο τρίποντο!

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-5: Πρωταθλητής χειμώνα με εύκολο τρίποντο!

Με πρωταγωνιστές και σκόρερ του Μπίσα και Λαθύρη ο Πάμισος χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες κέρδισε προχθές το απόγευμα στο γήπεδο του Πύργου τον Μιλτιάδη με 5-0 και πήρε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, καθώς είναι 4 βαθμούς μπροστά από τον Πανθουριακό, ενώ απομένει μια αγωνιστική για την ολοκλήρωση του α’ γύρου της Α’ τοπικής.

Η ομάδα της Μεσσήνης παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να φτάσει σε μια εύκολη νίκη απέναντι στον ουραγό Μιλτιάδη, που ξεκίνησε και ολοκλήρωσε τον αγώνα με τους ίδιους 11 παίκτες, καθώς δεν υπήρχαν άλλοι για να χρησιμοποιηθούν ως αλλαγή.

Ο προπονητής του Παμίσου θέλησε σε αυτό το παιχνίδι να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς παίκτες τους, ώστε να τους έχει στη διάθεση του στην επόμενη αναμέτρηση με το 2ο της βαθμολογίας Πανθουριακό, αλλά και για τα παιχνίδια που ακολουθούν, ενώ παράλληλα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που έως τώρα δεν είχαν χρησιμοποιηθεί αρκετά, δίνοντας τους τη δυνατότητα όχι μόνο να αγωνιστούν αλλά να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και να μπορούν όποτε κριθεί απαραίτητο να βοηθήσουν την ομάδα και στο μέλλον.

Οπως προαναφέραμε οι Μπίσα και Λαθύρης ήταν από τους πρωταγωνιστές του προχθεσινού αγώνα. Πέρα από την καλή τους παρουσία, κατάφεραν να αξιοποιήσουν 5 από τις προσπάθειες των συμπαικτών τους σημειώνοντας ισάριθμα γκολ, τα τρία ο πρώτος και τα άλλα δύο ο δεύτερος και οδήγησαν την ομάδα του στην κατάκτηση των τριών πόντων.

Το σκορ άνοιξε στο 21’ ο Μπίσα με πλασέ αξιοποιώντας τη σέντρα του Λαθύρη, ενώ στο 1ό λεπτό των καθυστερήσεων του α’ μέρους από το κόρνερ του Παπαδόπουλου έκανε με σουτ το 0-2. Στο 64’ ο Λαθύρης με σουτ από τα πλάγια σημείωσε το 0-3 και στο 70’ και πάλι με σουτ πέτυχε το 0-4. Ενα λεπτό μετά με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ζαρακοβίτης με βοηθούς διαιτητές τους Ταβουλαρέα και Μπασιλάρη.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δημητρακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κοντόπουλος, Λακριντής, Διαμαντόπουλος, Αυρηλιώνης, Καραμπότσος, Α. Αλεξόπουλος, Κάππος, Παυλόγιαννης, Κανελλόπουλος.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Δ. Αλεξόπουλος, Σταματελόπουλος, Βέλλης (60’ Αριστομενόπουλος), Μπαστακός, Κατσιβαρδέας (80’ Καραγιάννης), Μωράκης, Καραπετιάν, Μπογκντάνι (60’ Χαρλέπας), Λαθύρης, Παπαδόπουλος (60’ Βλάχος), Μπίσα.