Δευτέρα, 15 Ιανουάριος 2018 16:27

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-0: Επέστρεψε στις επιτυχίες με Γεωργιόπουλο, Δασκαλάκη

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-0: Επέστρεψε στις επιτυχίες με Γεωργιόπουλο, Δασκαλάκη

Επιστροφή στις νίκες για την Ανδρούσα που επιβλήθηκε με 2-0 του Ολυμπιακού Καλαμάτας, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα αγωνίστηκαν με 10 παίκτες από το 35’ λόγω αποβολής του Δημήτρη Γκούνη, οπότε η νίκη τους αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Ηταν ένα παιχνίδι πάντως με λίγες φάσεις εκατέρωθεν, με την καλαματιανή ομάδα να αδυνατεί να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή για σχεδόν μια ώρα αγώνα. Ετσι ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην 14η θέση της βαθμολογίας, όμως η ήττα αυτή δεν ήταν εκτός προγράμματος αφού έπαιζε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας. Η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή είχε καλές στιγμές με τους Γεωργιόπουλο και Α. Καλογερόπουλο στο πρώτο ημίωρο. Στο 32’ ο Α. Καλογερόπουλος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Βέλμαχο και ο κ. Καρβούνης έδωσε το πέναλτι. Ο Γεωργιόπουλος ευστόχησε από την άσπρη βούλα και το 1-0 ήταν γεγονός.

Αποβλήθηκε στο 35' ο Γκούνης

Τρία λεπτά όμως αργότερα ο Γκούνης έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Αναγνωστόπουλο και ο διαιτητής της συνάντησης του έδειξε την απευθείας κόκκινη και τον απέβαλε. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν ευκαιρίες με τους Μπαζάνη και Μπέρμπερη. Η Ανδρούσα από την άλλη έβρισκε κενούς χώρους, μιας και ο Ολυμπιακός είχε ανοιχτεί και έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ με τους Γεωργιόπουλο και Βλαχόπουλο. Στο 75’ ο Μάλαμας επιχείρησε ένα διαγώνιο σουτ με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι, στην πιο σημαντική ευκαιρία του Ολυμπιακού να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 88’ όμως ο Κακογιάννης απομάκρυνε από την άμυνα, η άμυνα των φιλοξενούμενων αδράνησε και ο Δασκαλάκης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το τελικό 2-0.

Το ματς σφύριξε ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Τσίρμπα.


ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Θεοδωρακάκης, Γκούνης, Βαβαρούτσος, Γ. Καλογερόπουλος, Κακογιάννης, Δασκαλάκης, Τσώνης (91’ Ιμεράσι), Α. Καλογερόπουλος (70’ Μαραγκούλιας), Χαρμπίλας (50’ Βλαχόπουλος), Βασιλογιαννακόπουλος (82’ Μουλαβασίλης), Γεωργιόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γεωργουλάκος, Κακαλέτρης (20’ λ.τρ. Μαγουλιανίτης), Γαβράς, Χρονόπουλος, Κολιός, Μπέρμπερη (70’ Μάλαμας), Βέλμαχος, Μπαζάνης, Αναγνωστόπουλος, Τσαναλίας, Μαλαπάνης.