Τρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 15:44

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Η ισοπαλία το πιο δίκαιο αποτέλεσμα με Βάρδα”, εκτιμά ο Ν. Κακαλέτρης

Γράφτηκε από τον

 

 

Την πρώτη του ήττα στο 2018 γνώρισε την Κυριακή στη Βάρδα (1-0) ο Τσικλητήρας Πύλου, που έκανε πορεία πρωταθλητισμού το τελευταίο τρίμηνο και είχε να μείνει με... άδεια χέρια από το ματς της 4ης αγωνιστικής με τον πρωτοπόρο τότε Αστέρα Αμαλιάδας.

Η Μεσσηνιακή ομάδα στάθηκε καλά στο τρίτο σερί εκτός έδρας ματς και σύμφωνα με το Νίκο Κακαλέτρη άξιζε να φύγει με το βαθμό.

“Ηταν ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είχαμε μια στιγμή αμυντικής ολιγωρίας και η Βάρδα είναι έμπειρη ομάδα και δεν συγχωρεί τέτοια λάθη. Με βάση την εικόνα του αγώνα όμως, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία”, λέει στην “Ελευθερία” ο προπονητής του Τσικλητήρα.

Ο Νίκος Κακαλέτρης τονίζει στη συνέχεια ότι το προχθεσινό ματς ανήκει στο παρελθόν, μιας και ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με το Διαγόρα Βραχνέικων, που έχει ένα βαθμό λιγότερο από την ομάδα της Πύλου.

Ο Τσικλητήρας, μετά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής, υποχώρησε στην 7η θέση του 5ου ομίλου, αλλά παραμένει πάνω από τη ζώνη και με νίκη την Κυριακή θα κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή.

Δύο επιστροφές και δύο απουσίες

Για μία ακόμα φορά πάντως η Μεσσηνιακή θα αγωνιστεί με απουσίες, μιας και ο Σεντεμέντες αποβλήθηκε προχθές με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ ο Αμπραχαμιάν συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Στον αντίποδα εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι Κόκκαλης, Πύλιος. Η προετοιμασία για τον Διαγόρα θα ξεκινήσει ουσιαστικά από αύριο, μιας και σήμερα υπάρχει ρεπό.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Τσικλητήρας κινείται για την απόκτηση 2-3 παικτών και ίσως μέσα στην εβδομάδα υπάρξουν εξελίξεις.