Τετάρτη, 17 Ιανουάριος 2018 12:36

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ενισχύθηκε με δύο Αργεντίνους

Γράφτηκε από τον

 

Από την Αργεντινή ξεκίνησε η προσπάθεια ενίσχυσης στην Καλαμάτα...

Η Μεσσηνιακή ομάδα ήρθε σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές που ήρθαν μάλιστα χθες στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, υπέγραψαν και θα ενισχύσουν την ομάδα στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον 24χρονο μέσο Λούκα Βιγκιλάντε και τον 20χρονο επιθετικό Χαβιέ Αντρες Κασέιρο. Ο πρώτος έχει παίξει σε ομάδες της Αργεντινής και στην Ισπανία ενώ ο δεύτερος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Τους δύο παίκτες υποδέχτηκε εκ μέρους της νέας διοίκησης ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος.

Οι “μελανόλευκοι” ευελπιστούν ότι θα εκδοθούν άμεσα τα δελτία τους ώστε να είναι στη διάθεση των Ελβιο Μάνα και Τάκη Δρούγα για το ματς της Κυριακής με τον Πανηλειακό (Κυριακή 3 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού).

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Γιάννη Σταματογιανόπουλο, σήμερα και αύριο αναμένονται 3-4 μεταγραφές ακόμη, με παίκτες που θα είναι σε θέση να ενισχύσουν άμεσα την ομάδα.

Επιπλέον, τίθεται και πάλι στην διάθεση του τεχνικού τιμ ο Σταύρος Τσουλάκος, ο οποίος είχε μείνει εκτός του αγώνα με την Αχαϊκή λόγω κάποιων δηλώσεων που είχε κάνει.

Παράλληλα κινήσεις γίνονται και για ενίσχυση εντός νομού, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γκελγκέρια του Απόλλωνα και τους Τσιτσόπουλο και Κωνσταντόπουλο της Κυπαρισσίας.

Ολα αυτά από τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο, τον Γιάννη Σταματογιαννόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας των ανθρώπων που στη γενική συνέλευση του Σαββάτου (6-9 μ.μ. αίθουσα Αλ. Κουμουνδούρος) αναμένεται να συγκροτήσουν τη νέα διοίκηση της Καλαμάτας.

Αγωνιστικά, θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα ισοβαθμεί με τον Πανηλειακό στην τρίτη θέση του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής και είναι 4 βαθμούς πίσω από τον δεύτερο Αστέρα Αμαλιάδας και έξι πίσω από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη.