Τετάρτη, 17 Ιανουάριος 2018 13:41

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Ξανά ματς στην Πύλο μετά από 1,5 μήνα

Γράφτηκε από τον

Κάτι η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών, κάτι το πρόγραμμα έχει ως αποτέλεσμα ο Τσικλητήρας να έχει να αγωνιστεί στην Πύλο, από τις 10 Δεκεμβρίου, όταν και υποδέχτηκε τον Παλληξουριακό (3-0).

Η αναμονή για τους φιλάθλους της Μεσσηνιακής ομάδας φθάνει όμως στο τέλος της, καθώς μετά από τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια, ο Τσικλητήρας θα παίξει την Κυριακή στο γήπεδό του, με αντίπαλο τον Διαγόρα Βραχνέικων σ’ ένα σημαντικό ματς όσον αφορά την παραμονή στη Γ’ εθνική.

Οι γηπεδούχοι με 16 βαθμούς βρίσκονται στην 7η θέση του 5ου ομίλου που ισοδυναμεί με παραμονή και ο Διαγόρας με 15 στην 8η που οδηγεί στα τοπικά πρωταθλήματα.

Απόλυτη ισορροπία αποτελεσμάτων στις 12 αγωνιστικές

Στα αξιοσημείωτα ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ισοπαλία μετά από 12 αγωνιστικές μετρώντας 5 νίκες και 7 ήττες, ενώ εκτός έδρας έχουν μόνο ήττες (Αμαλιάδα, Αχαϊκή, Βάρδα, Βλαχιώτη, Ζάκυνθο, Παναρκαδικό)!

Αντίθετα ο Τσικλητήρας παρουσιάζει απόλυτη ισορροπία αποτελεσμάτων και είναι η μοναδική ομάδα που μετρά 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Η τέταρτη ήττα, ήρθε μάλιστα την περασμένη Κυριακή στη Βάρδα μετά από αήττητο σερί 7 αγωνιστικών που έχει φέρει τη Μεσσηνιακή ομάδα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το ζητούμενο πλέον είναι να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να ξεφύγει 4 βαθμούς, από έναν αντίπαλο, που επίσης έχει στόχο την παραμονή.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Τσικλητήρας δεν θα έχει τους τιμωρημένους Σεντεμέντε και Αμπραχαμιάν, αλλά ενισχύεται από τις επιστροφές των Κόκκαλη και Πύλιου, που εξέτισαν την ποινή τους.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση κινείται για την απόκτηση ενός μεσοαμυντικού και ενός επιθετικού και ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις πριν από το ματς με το Διαγόρα.