Τετάρτη, 17 Ιανουάριος 2018 14:16

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σε ρυθμούς Παμίσου...

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σε ρυθμούς Παμίσου...

Λευκή ισοπαλία έφερε την περασμένη Κυριακή ο Τέλλος Αγρας στο Φιλιατρινό ντέρμπι με την Εράνη στα Φιλιατρά.

Ετσι η ομάδα των Γαργαλιάνων παρέμεινε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ τοπικής. Ο πρώτος γύρος θα κλείσει για τον Τέλλο Αγρα με ένα ντέρμπι απέναντι στον πρωτοπόρο Πάμισο. Συγκεκριμένα την Κυριακή οι “ερυθρόλευκοι” θα υποδεχθούν την ομάδα της Μεσσήνης σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο στο γήπεδο.

Ο προπονητής του Τέλλου Αγρα Αντώνης Μαυρέας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα της ομάδας του στα Φιλιατρά και περιμένει από τους παίκτες του να κάνουν ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Πάμισο.

“Παίξαμε με μία πολύ αξιόλογη ομάδα που πραγματικά ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο συνάδελφο προπονητή. Ηταν από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει ενώ ευχαριστούμε και την διοίκηση για την φιλοξενία. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη και ευτυχώς δεν τα πληρώσαμε. Διαθέτουμε εκτός από κάποιους καλούς παίκτες και ίσως έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην κατηγορία που έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι! Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο σοβαρά και τελικά πήραμε την ισοπαλία.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Δουλεύουν στη προπόνηση και αυτό που μπορούν το κάνουν κάθε εβδομάδα. Ετοιμαζόμαστε πλέον για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με τον πρωτοπόρο Πάμισο. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο ποιο έτοιμοι, σοβαροί και πειθαρχημένοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.