Πέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018 14:02

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Tης αμύνης τα παιδιά...

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Tης αμύνης τα παιδιά...

Ούτε με... αίτηση δεν δέχεται γκολ το φετινό Διαβολίτσι, που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στην Α’ τοπική μετρώντας 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα από τον πρωτοπόρο Πάμισο σε 14 αγωνιστικές.

Ο ΑΟΔ με 31 βαθμούς φιγουράρει στην 3η θέση πίσω από τους μνηστήρες του τίτλου Πάμισο και Πανθουριακό και έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 6 μόλις γκολ παθητικό. Συγκεκριμένα, έχει κρατήσει το μηδέν σε 10 αναμετρήσεις και οι ομάδες που έχουν παραβιάσει την εστία του μετρώνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Πρόκειται για την Εράνη, την Κυπαρισσία, τον Εθνικό και τον Πάμισο, με τις δύο πρώτες όμως να μην έχουν βαθμολογικό όφελος αφού ηττήθηκαν 3-2 και 1-2, αντίστοιχα, ενώ ο Εθνικός πήρε το βαθμό (1-1) και ο Πάμισος τη νίκη (2-1) με γκολ στις καθυστερήσεις.

 

 Ο προπονητής του Διαβολιτσίου Κώστας Παλαμάρας έχει δηλώσει ότι γι’ αυτή την εξαιρετική αμυντική λειτουργία δουλεύει όλη η ομάδα και όχι μόνο οι αμυντικοί. Το διαβολίτσι έχει ρίξει μεγαλύτερο βάρος σε αυτόν τον τομέα και δικαιώνεται από την πορεία του στον πρώτο γύρο, που ολοκληρώνεται την Κυριακή με το εντός έδρας ματς απέναντι στην 4η της βαθμολογίας Ανδρούσας.

Ο ΑΟΔ θα αγωνιστεί χωρίς τον Μαυροειδάκο που αποβλήθηκε στην πρόσφατη αναμέτρηση με την Ομόνοια, όπου η εμφάνιση δεν ήταν τόσο καλή, αλλά η ομάδα διατήρησε για μία ακόμα αγωνιστική το αήττητο.

Τα ματς που έχει κρατήσει το μηδέν 

Ολυμπιακός – Διαβολίτσι 0-0

Τέλλος Αγρας – Διαβολίτσι 0-1

Διαβολίτσι – Α.Ο. Φαραί 1-0

Σπερχογεία – Διαβολίτσι 0-2

Διαβολίτσι – Απόλλωνας Καλαμάτας 0-0

Διαβολίτσι – Μιλτιάδης 1-0

Διαβολίτσι – Πανθουριακός 1-0

Διαβολίτσι – Αναγέννηση Παραλίας 5-0

Διαβολίτσι – Ασπρόχωμα 1-0

Ομόνοια – Διαβολίτσι 0-0