Πέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018 12:07

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Γεμίζει το ρόστερ εν όψει του ντέρμπι με Πανηλειακό

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Γεμίζει το ρόστερ εν όψει του ντέρμπι με Πανηλειακό

Στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Πανηλειακό (3 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού) έχουν στρέψει την προσοχή τους στην “Μαύρη Θύελλα”.

Ενα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ισοβαθμούν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και θέλουν το τρίποντο για να μην απομακρυνθούν από την κορυφή.

Το ματς έχει λοιπόν μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τους δύο με την Καλαμάτα να προσπαθεί να καλύψει όσα κενά προλαβαίνει και να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο ενισχυμένη την Κυριακή. Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο Ασπρόχωμα όπου συμμετείχαν και οι δύο νεοαποκτηθέντες Αργεντίνοι. Ο 24χρονος μέσος Λούκα Βιγκιλάντε μάλιστα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της Καλαμάτας και έδειξε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα, ενώ στην προπόνηση συμμετείχε και ο 20χρονος επιθετικός Χαβιέ Αντρες Κασέιρο.

Ελπίδα των “μελανόλευκων” είναι να εκδοθούν τα προσεχή 24ώρα τα δελτία τους ώστε να είναι στην διάθεση του τεχνικού τιμ για το ματς της Κυριακής.

Επέστρεψε ο Τσουλάκος

Παράλληλα, στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Σταύρος Τσουλάκος και υπολογίζεται κανονικά για την Κυριακή ενώ και ο Νίκος Νικολόπουλος θα είναι στην διάθεση των Μάνα και Δρούγα και πιθανότατα θα αποχωρήσει μετά το ματς με τον Πανηλειακό.

Μεταγραφικά, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη χθες, ενώ συνεχίζονται οι επαφές για την προσθήκη 2-3 παικτών ακόμη στο ρόστερ.

“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που μας βρίσκει με κάποια προβλήματα, αλλά οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το καλύτερο”, σχολίασε για το Κυριακάτικο ματς ο Ελβιο Μάνα.

Χωρίς κόσμο

ο Πανηλειακός

Η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας άναψε κόκκινο στην μετακίνηση φιλάθλων του Πανηλειακού στην Καλαμάτα για το ματς της Κυριακής. Θυμίζουμε ότι ούτε στο ματς του πρώτου γύρου στον Πύργου είχε επιτραπεί μετακίνηση φιλάθλων της Καλαμάτας, ενώ στο περσινό ματς κυπέλλου των δυο ομάδων που υπήρξε μετακίνηση οργανωμένων φιλάθλων του Πανηλειακού, ο αγώνας στο γήπεδο του Μεσσηνιακού είχε συνοδευτεί από επεισόδια και καταστροφές στο γήπεδο.

500 προσκλήσεις

σε μαθητές δημοτικών

Στο μεταξύ, η Μεσσηνιακή ομάδα σήμερα και αύριο το πρωί, θα μοιράσει 500 προσκλήσεις σε σχολεία της Καλαμάτας για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανηλειακό, σε μια προσπάθεια που ξεκινά με στόχο να φέρει στο γήπεδο τις επόμενες γενιές φιλάθλων της "Μαύρης Θύελλας".

Τα εισιτήρια του αγώνα

Τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής είναι από χθες στα χέρια των ανθρώπων της Καλαμάτας και θα διατίθενται καθημερινά 4-6 μ.μ. στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.