Πέμπτη, 25 Ιανουάριος 2018 14:15

ΕΡΑΝΗ: Βραβεύει την ομάδα του 1993 που ανέβηκε στη Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Βραβεύει την ομάδα του 1993 που ανέβηκε στη Γ’ εθνική

 

Την ομάδα της Εράνης που το 1993 κατέκτησε τον τίτλο στη Δ’ εθνική και ανέβηκε για πρώτη φορά στη Γ’ εθνική, θα βραβεύσει η διοίκηση των Φιλιατρινών στο πλαίσιο της κοπής της πίτας για όλα τα τμήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, παλαίμαχοι, ακαδημίες) του συλλόγου.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο κέντρο “Δεξαμενή” αυτό το Σάββατο στις 9 το βράδυ. Πριν από 25 χρόνια στην Εράνη, που έγραψε ιστορία, αγωνίζονταν και οι αείμνηστοι Βασίλης Μαλαφέκας και Μάκης Κανναλουπίτης. Από εκεί και πέρα, μεταξύ άλλων έπαιζαν τότε στην Εράνη ο μεγάλος Νίκος Λυμπερόπουλος που αργότερα πήρε μεταγραφή στη “Μαύρη Θύελλα” και οι Γιώργος Πραστέλλας, Νίκος Δρούγας, Κώστας Κολοσκόπης,, Μάκης Νικολόπουλος, Νότης Πέτροβας, Γιώργος Διαγούπης, Γιώργος Παυλής, Μπάμπης Κακούτης Νίκος Ντονάς και αρκετοί ακόμα που θα τιμηθούν το Σάββατο, ενώ προπονητής ήταν ο Χρήστος Γερολυμάτος.

Τρεις ακόμα βραβεύσεις

Η διοίκηση της Εράνης εκτός από την ομάδα του 1993, θα βραβεύσει ακόμα για την προσφορά τους και τρεις παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, που αγωνίστηκαν τη δεκαετία του 1980. Ο λόγος για τους Αργύρη Κουλουμπό, Αρη Πετρίχο και Γιώργο Κατσουλάκο.

Αγωνιστικά, η Εράνη νίκησε εύκολα στο φινάλε του πρώτου γύρου με 3-0 τον Ολυμπιακό στην Καλαμάτα και θα παραταχθεί με καλή ψυχολογία την Κυριακή στο εντός έδρας ματς με το 4ο της βαθμολογίας Διαβολίτσι.