Παρασκευή, 26 Ιανουάριος 2018 17:54

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Μένει... Μεσσήνη μέχρι τα μέσα Μαρτίου!

Γράφτηκε από τον

 

Μπορεί το αήττητο σερί του Ολυμπιακού Ανάληψης να σταμάτησε το περασμένο Σάββατο από την Μάνη, όμως η ομάδα της Μεσσήνης παραμένει στην πρώτη τριάδα και έχει πρόγραμμα “λουκούμι” μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Οι “ερυθρόλευκοι” έτρεχαν ένα σερί εννέα αγώνων δίχως ήττα με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα, έχοντας μάλιστα βγάλει ένα πολύ “βαρύ” πρόγραμμα στον α’ γύρο. Πλέον το πρόγραμμα... στρώνει για τα καλά για την ομάδα του Δημήτρη Αναστασόπουλου και είναι δεδομένο πως αν εκμεταλλευτεί την έδρα της τότε θα καταλάβει σίγουρα μια από τις τρεις πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Α’ τοπική.

Εντός έδρας τα 5 από τα 6 προσεχή παιχνίδια!

Οσο και αν μοιάζει απίστευτο ο Ολυμπιακός Ανάληψης θα δώσει στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης τα 5 από τα 6 προσεχή παιχνίδια του! Δηλαδή μέχρι τα μέσα Μαρτίου θα παίξει μόνο μια φορά μακριά από το γήπεδο του. Επίσης από τα 11 ματς που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α1 τοπικής τα 7 είναι εντός έδρας για την ομάδα της Ανάληψης και μόνο τα 4 εκτός έδρας.

Ο Ολυμπιακός Ανάληψης θα δώσει τρία σερί ματς στην έδρα του αρχής γενομένης από το αυριανό με τον Ηρακλή Καλαμάτας, ενώ θα ακολουθήσουν ο Αίαντας και η Αβία.

Στη συνέχεια παίζει στο “Π. Μπαχράμης” με τον Α.Ο. Φυτειάς που στοχεύει στην παραμονή και ακολουθούν άλλα δύο ματς στη Μεσσήνη με Μεθώνη και Απόλλωνα Πεταλιδίου.

Υστερα πηγαίνει στη Μικρομάνη για να παίξει με τον ουραγό Αστέρα και υποδέχεται τον Χανδριναϊκό. Εν συνεχεία υπάρχει το εκτός έδρας ματς με το Δώριο, φιλοξενεί ύστερα την Χώρα και τελειώνει τη σεζόν στους Γαργαλιάνους με την τοπική Ενωση.

Γίνεται αντιληπτό πως είναι ένα πρόγραμμα – πρόκληση που δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα του Δημήτρη Αναστασόπουλου να κυνηγήσει μέχρι τέλους την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ τοπική.