Σάββατο, 27 Ιανουάριος 2018 10:40

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ηρθε ο Τορεζάνι

Γράφτηκε από τον

 

Στην Καλαμάτα βρίσκεται από χθες ο Φράνκο Τορεζάνι ο οποίος επιστρέφει στην “Μαύρη Θύελλα” μετά από δύο χρόνια.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός τα βρήκε με την διοίκηση της Μεσσηνιακής ομάδας και υπέγραψε στην ομάδα της Καλαμάτας την οποία θα ενισχύσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Θυμίζουμε ότι ο Τορεζάνι έπαιξε πρόπερσι στην Γ’ εθνική με την “μελανόλευκη” ομάδα έχοντας μάλιστα θετική παρουσία. Αποτελεί το τέταρτο απόκτημα της Καλαμάτας αυτή την περίοδο μετά τους επίσης Αργεντίνους Λούκα Βιγκιλάντε και Χαβιέ Αντρες Κασέιρο καθώς και τον νεαρό Χρήστος Γκασούκας από τον Παναιτωλικό.

Στόχος είναι να γίνουν τουλάχιστον δύο μεταγραφές ακόμη ώστε να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

Τέλος ο Τσουλάκος

Αντίθετα, την Πέμπτη το βράδυ η Καλαμάτα έλυσε την συνεργασία της με τον Σταύρο Τσουλάκο. Μια εξέλιξη λίγο πολύ αναμενόμενη μετά την ρήξη που υπήρξε μεταξύ του παίκτη και της διοίκησης την περασμένη εβδομάδα.

Επαφές με Ερέκι και Κλουβάτο

Η Καλαμάτα κοιτάζει και για παίκτες εντός νομού και δύο από τους παίκτες που ενδιαφέρεται να εντάξει στο ρόστερ της είναι ο Ερέκι (αριστερό μπακ χαφ) του Τέλλου Αγρα και ο Κλουβάτος (στόπερ) του Πανθουριακού. Δύο παίκτες που ενδέχεται να αποκτηθούν τις προσεχείς μέρες.

Διακόπτεται το πρωτάθλημα

Αγωνιστικά, το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής διακόπτεται αυτή την Κυριακή και έτσι το εκτός έδρας ματς με τη Βάρδα θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου. Η Καλαμάτα μετά τη νέα ισοπαλία με τον Πανηλειακό, παραμένει στην 3η θέση του 5ου ομίλου, 8 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη και 4 πίσω από τον δεύτερο Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ απομένουν 9 αγωνιστικές.