Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2013 19:38

Ευκαιρία να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού έχει την Κυριακή ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Το μεγάλο διπλό της Κυριακής στην Τρίπολη επί του Παναρκαδικού έφερε τον Μεσσηνιακό μετά από καιρό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και δημιούργησε αισιοδοξία για την συνέχεια στις τάξεις της ομάδας.
Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη των «πράσινων» στο πρωτάθλημα, αφού είχε προηγηθεί η επίσης σημαντική επικράτηση επί της Κορίνθου με 1-0 στην Καλαμάτα.


Το συγκρότημα του Δημήτρη Τσάκωνα λοιπόν δείχνει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση αυτό το διάστημα, έχει καλή ψυχολογία και την Κυριακή θα έχει την ευκαιρία να πάρει ακόμη τρεις βαθμούς και να απομακρυνθεί σημαντικά από την ζώνη του υποβιβασμού.
Ο Μεσσηνιακός (14 β.) θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο Αχαΐας, μια αρκετά δυνατή ομάδα, ο οποία όμως προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την ΆΕ Καραϊσκάκης. Ο Ατρόμητος (12 β.) και ο ΠΑΟ Βάρδας (13 β.) είναι οι δύο ομάδες που βρίσκονται ακριβώς κάτω από τον Μεσσηνιακό. Με νίκη επί του Ατρόμητου λοιπόν ο Μεσσηνιακός θα πάει στο +5 από την ομάδα της Αχαίας και ενδεχομένως στο +4 από την Βάρδα, η οποία θα παίξει εκτός έδρας με την πρωτοπόρο Αχαϊκή και η πιθανότητα ήττας της είναι μεγάλη.
Γνωρίζοντας τα παραπάνω, οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν αύριο την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής (3 μ.μ. γήπεδο Στ. Παπαδόπουλος) με τον Δημήτρη Τσάκωνα να έχει στην διάθεση τους όλους τους παίκτες του καθώς ο Μπεγέτης αποθεραπεύτηκε και ο Άγγελος Μπαστακός εξέτισε την ποινή του.