Δευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018 18:22

ΕΡΑΝΗ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 0-1: Με πέναλτι του Εμμανουήλ στο 87’

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 0-1: Με πέναλτι του Εμμανουήλ στο 87’

 

Με το διπλό έφυγε από τα Φιλιατρά το Διαβολίτσι επικρατώντας με 1-0 της Εράνης, χάρις σε πέναλτι του Εμμανουήλ στο 87’.

Ενα πέναλτι που έδωσε ο κ. Πλακογιάννης σε σύγκρουση του Λυμπερόπουλου με τον Κουλόπουλο και το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι Φιλιατρινοί.

Ετσι ο ΑΟΔ επανήλθε στις επιτυχίες μετά την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από την Ανδρούσα, στηριζόμενος για μία ακόμη φορά στην πολύ καλή αμυντική του τακτική.

Σοβαρός τραυματισμός

του νεαρού Ντουμάνι

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του 17χρονου ποδοσφαιριστή του Διαβολιτσίου Αρη Ντουμάνι σε μια φάση λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής χτύπησε σοβαρά στο πόδι (υπάρχουν φόβοι για κάταγμα κνήμης) και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι λιγοστές.

Στο 30’ ο Παπαδήμος σέντραρε και ο Δημητρακόπουλος έπιασε το γυριστό σουτ που έφυγε λίγο άουτ.

Στο 43’ το σουτ του Κουλόπουλου απέκρουσε ο Λυμπερόπουλος και δύο λεπτά αργότερα ο Πιτσιλής με απευθείας κόρνερ έστειλε την μπάλα στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, όχι όμως και τον τρόπο να απειλήσουν την εστία του Κωνσταντακόπουλου.

Εντονες διαμαρτυρίες των Φιλιατρινών για το πέναλτι

Η φάση που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 87’ όταν ο Κουλόπουλος βγήκε τετ α τετ, συγκρούστηκε με τον Λυμπερόπουλο που επιχείρησε έξοδο και ο κ. Πλακογιάννης έδωσε πέναλτι.

Οι άνθρωποι της Εράνης διαμαρτυρήθηκαν έντονα γι’ αυτή την απόφαση, υποστηρίζοντας πως ο Λυμπερόπουλος πρώτα απομάκρυνε την μπάλα και στη συνέχεια ο Κουλόπουλος έπεσε πάνω του.

Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Εμμανουήλ που ήταν εύστοχος γράφοντας το τελικό 0-1.

Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Παναγιωτόπουλο.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Νικολακόπουλος, Αλεβίζος, Μπουρδέκας, Στριμπάκος (63’ Σταματόπουλος), Πέππας, Παπαγεωργίου (89’ Μεϊντάνης), Χρονόπουλος (72’ Φουντάς), Μπεγέτης, Δημητρακόπουλος, Παπαδήμος.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Μαυροειδάκος, Εμμανουήλ, Μπαλόπουλος, Παπαγεωργίου, Πιτσιλής, Ηλιόπουλος, Ζάκκας (90’ Βουρνάς), Τσώνης (67’ Ντουμάνι 74’ λ. τρ. Τσουκαλάς), Παπαδόγιαννης, Κουλόπουλος (94’ Π. Σουλαντίκας).