Δευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018 19:59

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 1-1: Δεν χάρηκε κανείς

Γράφτηκε από τον

 

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο του Πύργου, ανάμεσα στον Μιλτιάδη και την Αναγέννηση Παραλίας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν το επιθυμητό για τις δύο ομάδες που έχουν αρχίσει την προσπάθεια ανάκαμψης και αποφυγής του υποβιβασμού και να θεωρείται καλός ο βαθμός, όμως παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού Από εδώ και μπρος θα πρέπει να μειώσουν τις απώλειες και να μαζέψουν όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται ώστε να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για να συνεχίσουν και την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν να αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που διεκδίκησαν με μεγαλύτερη διάθεση και πάθος της νίκη, είχαν την κατοχή και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, όμως η “Μπάρτσα” ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ στο α’ ημίχρονο.

Το ίδιο σκηνικό είχαμε και στην επανάληψη, με τη Αναγέννηση να προσπαθεί να κρατήσει το υπέρ της 1-0 μέχρι το τέλος, όμως ο Μιλτιάδης έγιμε ακόμη πιο πιεστικός και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 70ό λεπτό, αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Τα γκολ

Στο 37’ ο Σκαφιδάς με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια “έσκασε” στο έδαφος και πρόλαβε με κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. Στο 74’ μετά από φάουλ του Καραμπότσου, ο Παυλόγιαννης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διαιτητής ήταν ο Καρβούνης με βοηθούς διαιτητές τους Αδαμόπουλος, Γιαννακλής.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δημητρακόπουλος, Αυρηλιώνης, Γεωργακόπουλος, Λακριντής, Τσέρτσος, Γαλάνης, Κάππος, Καραμπότσος, Ταχίρι (63’ Αλεξόπουλος), Παυλόγιαννης, Διαμαντόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Βασιλόπουλος, Πετράκος, Μάλαμας, Σκαφιδάς (89’ Σώκαλης), Κουτίβας, Β. Κοντοθανάσης, Στ. Χαρίτος, Χ. Κοντοθανάσης (83’ Μαθιόπουλος), Ξυδέας, Νικολακόπουλος (61’ Σωτηράκος), Π. Χαρίτος.