Δευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018 20:42

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 4-1: Νέα νίκη με ανατροπή για τους ασταμάτητους Μανιάτες

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 4-1: Νέα νίκη με ανατροπή για τους ασταμάτητους Μανιάτες

Ασταμάτητη προς την άνοδο στην Α’ τοπική ως πρωταθλήτρια είναι η Μάνη που ξεπέρασε με σκορ 4-1 και την αντίσταση του Ακρίτα Κορώνης.

Οι Μανιάτες σημείωσαν την 10η νίκη τους στο πρωτάθλημα και το σημαντικό είναι πως ανέτρεψαν το εις βάρος τους 0-1, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και βάζοντας γκολ ύστερα από εξαιρετικές συνεργασίες. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Μουτζούρη, όμως ο Ηλιόπουλος έφερε άμεσα το ματς στα ίσια. Στο β’ μέρος η ομάδα του Παναγιώτη Πολίμου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχε τρία γκολ με τους Χατζηπαναγιώτη, Σπανό και Δασκαλάκη.


Προηγήθηκε με Μουτζούρη,

απάντηση με Ηλιόπουλο


Ο αγώνας ξεκίνησε με γρήγορο γκολ από τη φιλοξενούμενη ομάδα... Ηταν το 5’ όταν ο Μουτζούρης έκλεψε την μπάλα από τον Πιχιγιόνι και με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Η απάντηση όμως της Μάνης ήταν άμεση και ήρθε στο 13’... Ο Μέτσο έβγαλε ωραία μπαλιά στα δεξιά στον Χατζηπαναγιώτη που κοντρόλαρε εξαιρετικά και με σέντρα σουτ βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Ηλιόπουλο, ο οποίος με προβολή ισοφάρισε σε 1-1.

Ο αγώνας δεν είχε γρήγορο ρυθμό με την επόμενη φάση να γίνεται στο 34’ με το μακρινό σουτ του Δ. Κουτσουμπού να φεύγει ψηλά άουτ.

Στο επόμενο λεπτό ο Χατζηπαναγιώτης σέντραρε και ο Κ. Πουλάκος έπιασε το πλασέ στην κίνηση που δεν βρήκε όμως στόχο.

Η πιο σημαντική φάση στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Δασκαλάκη να βρίσκει κάθετα στην περιοχή τον Κ. Πουλάκο που έπιασε με τη μία το σουτ, όμως ο Βαρβεράκης απέκρουσε.


Τρία γκολ με ωραία

μπάλα στο β’ ημίχρονο


Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά με σκοπό να ανατρέψουν το σκορ και έκλεισαν στα καρέ της την Κορώνη.

Στο 47’ ο Κ. Πουλάκος έκανε τη σέντρα και ο Χατζηπαναγιώτης έπιασε τη γυριστή κεφαλιά με την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι.

Το 2-1 επιτεύχθηκε στο 62’ ύστερα από μια εξαιρετική συνεργασία...

Ο Π. Πουλάκος έκανε φοβερή κούρσα από αριστερά και με συρτή σέντρα βρήκε στην περιοχή τον Χατζηπαναγιώτη που με σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-1.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Σπανός με ένα ξερό σουτ από τα 20 μέτρα έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία για το 3-1.

Ο... χορός των γκολ έκλεισε στο 85’ με τον Γιαννόπουλο να βρίσκει με μπαλιά τρύπα στην περιοχή τον Δασκαλάκη και εκείνος με σκαφτό πλασέ να γράφει το τελικό 4-1.

Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του Ψηλοπαναγιώτη και των βοηθών του Τσοπανάκη και Τζιαμουράνη.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Καστριτσέας, Αράπι, Π. Πουλάκος, Πετριτάι, Πιχιγιόνι, Μέτσο, Δασκαλάκης (87’ Στύλλα), Κ. Πουλάκος (80’ Λυμπερόπουλος), Χατζηπαναγιώτης (87’ Π. Σπυρέας), Ηλιόπουλος (57’ Γιαννόπουλος), Σπανός.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Λεφτάκης (65’ Κριζέας), Φωτεινάκης (73’ Τέντες), Μπλάνας, Ι. Κουτσουμπός, Δ. Κουτσουμπός, Μάραντος (82’ Τζούβελης), Κρητικάκης, Τσουκάτος, Μουτζούρης, Σταμάτης.