Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 12:11

Ασταμάτητος για τη Γ’ εθνική ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον
Ασταμάτητος για τη Γ’ εθνική ο Πάμισος

 

Η ήττα από τον Τέλλο Αγρα στους Γαργαλιάνους και η μείωση της διαφοράς έφεραν σύννεφα ...αμφισβήτησης πάνω από τη Μεσσήνη εν όψει του ντέρμπι κορυφής με τον Πανθουριακό.

Ο Πάμισος όμως έδωσε την Κυριακή απαντήσεις εντός αγωνιστικού χώρου. Νίκησε 4-2 και ενώ προηγήθηκε 4-0 και ξέφυγε ξανά 4 βαθμούς από την ομάδα της Θουρίας, την οποία είχε κερδίσει και στον πρώτο γύρο. Πλέον ο τίτλος και κατ’ επέκταση η άνοδος στη Γ’ εθνική βρίσκονται στα πόδια του. Ο προπονητής των πρωτοπόρων Αλέξης Μαντζούνης παραδέχεται ότι ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, αλλά ξεκαθαρίζει ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Μαντζούνης και Μπαστακός μιλούν για το θρίαμβο στο ντέρμπι

“Ηταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς. Οταν δουλεύεις 1,5 χρόνο το γήπεδο θα στο γυρίσει. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, αλλά και προσγειωμένοι γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο χειρότερος εχθρός μας είναι η χαλαρότητα και ο καλύτερος φίλος μας η δουλειά επί δύο”, δηλώνει χαρακτηριστικά στην “Ελευθερία” ο έμπειρος προπονητής και αφιερώνει τη νίκη στους Δημήτρη Ζέππο και Μιχάλη Χούλιαρη που έφυγαν προσφάτως από τη ζωή.

Με τον Αλέξη Μαντζούνη ταυτίζεται και ο Αγγελος Μπαστακός, ο οποίος ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 8ο λεπτό. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός τονίζει στην “Ελευθερία” ότι: “Η ήττα στους Γαργαλιάνους φαίνεται ότι μας έκανε καλό. Αντιμετωπίσαμε το ματς σαν να είναι τελικός. Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε απέναντί μας και δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω στο πλάνο που έχουμε ετοιμάσει και αυτό φάνηκε με την άνετη επικράτησή μας. Ολα τα παιδιά έδωσαν το 100%, ενώ είχαμε και τη συμπαράσταση του κόσμου που μας έδωσε ώθηση. Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα για το πρωτάθλημα. Μένουν 14 τελικοί και χρειάζεται προσοχή”.

Πριμ από το δήμαρχο!

Πριν ξεκινήσει το προχθεσινό ντέρμπι κορυφής, ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης βρέθηκε στα αποδυτήρια του Παμίσου για να ευχηθεί στους παίκτες των “πρασίνων”, αλλά και να τους τάξει πριμ 1.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης, η οποία ήρθε και μάλιστα με θριαμβευτικό τρόπο.