Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 13:15

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: "Δεν είχαμε τη στόφα του πρωταθλητή στο ντέρμπι”, λέει απογοητευμένος ο Αγ. Χριστόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: "Δεν είχαμε τη στόφα του πρωταθλητή στο ντέρμπι”, λέει απογοητευμένος ο Αγ. Χριστόπουλος

 

 

Ο Πανθουριακός έχασε και το δεύτερο ντέρμπι με τον Πάμισο και μαζί απ’ ότι φαίνεται και τον... τίτλο, καθώς η ομάδα της Μεσσήνης αύξησε ξανά στους 4 βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά, ενώ υπερτερεί και στην ισοβαθμία.

Ο Πανθουριακός είχε την Κυριακή την ευκαιρία να ανέβει για πρώτη φορά στην κορυφή της Α’ τοπικής, αλλά αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων σ’ ένα τόσο κρίσιμο ματς.

Ακόμα βέβαια μένουν 14 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και βαθμολογικά τίποτα δεν έχει κριθεί, αλλά η εικόνα των δύο ομάδων στο μεταξύ τους ντέρμπι δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στη Θουρία.

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος δεν κρύβει μάλιστα την απογοήτευσή του μιλώντας στην “Ελευθερία”.

"Ξεκάθαρο φαβορί ο Πάμισος" 

“Το αποτέλεσμα είναι δικαιότατο. Υπήρχε μια ομάδα που ήξερε γιατί έπαιζε και μια άλλη που δεν είχε τη στόφα του πρωταθλητή. Με απογοήτευσαν οι παίκτες μου με τη διαχείριση του παιχνιδιού σ’ ένα τόσο σημαντικό ματς”, λέει ο πρόεδρος του Πανθουριακού και χρίζει ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τον Πάμισο.

“Θεωρητικά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εχουμε 14 αγωνιστικές μπροστά μας και όλοι έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την εικόνα που δείχνουν οι δύο ομάδες, κατά 90% ο Πάμισος είναι πρωταθλητής”.

Δύο αποχωρήσεις

Το προχθεσινό ματς ήταν το τελευταίο για τον Χρηστο Τρίψα με τη φανέλα του Πανθουριακού, καθώς ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αποτελεί παρελθόν (συμφώνησε ήδη με τον Τέλλο Αγρα), ενώ θα λυθεί η συνεργασία και με τον αδερφό του Γιάννη.

Εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι οι Κλουβάτος και Μουλιάτος σύμφωνα με τη διοίκηση, συνεχίζουν στη Θουρία, παρά τη φημολογία ότι θα μεταπηδήσουν στη “Μαύρη Θύελλα”.