Κυριακή, 04 Φεβρουάριος 2018 11:12

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Στο... άντρο του πρωτοπόρου Αστέρα Βλαχιώτη

Γράφτηκε από τον

Ο δεύτερος γύρος στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής δεν έχει ξεκινήσει καλά για τον Τσικλητήρα, καθώς στη Βάρδα σταμάτησε το αήττητο σερί τριών μηνών και πριν από δύο εβδομάδες στην Πύλο ηττήθηκε από το Διαγόρα Βραχνέικων.

Ετσι η Μεσσηνιακή ομάδα βρέθηκε ξανά στη ζώνη του υποβιβασμού και έχει μπροστά της εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα, μιας και θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα (Βλαχιώτη, Αμαλιάδα, Καλαμάτα). Η αρχή θα γίνει την Κυριακή με τον Τσικλητήρα να φιλοξενείται στους Μολάους από τον Αστέρα Βλαχιώτη (3 μ.μ,). Οι Λάκωνες με 31 βαθμούς οδηγούν την κούρσα και θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν το +4 από την Αμαλιάδα, αλλά και τη διαφορά ασφαλείας των 8 βαθμών από Καλαμάτα και Πανηλειακό.

Ο Τσικλητήρας όμως είναι υποχρεωμένος να χτυπά όλα τα ματς για να μείνει στην κατηγορία και εκτός έδρας έχει τον τρόπο να παίρνει βαθμούς, αν και η αυριανή αποστολή του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Αγωνιστικά, ο Γεωργιάδης συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες με τον Διαγόρα Βραχνέικων και δεν υπολογίζεται για τους Μολάους, όπως και ο Μπίζος που αποχώρησε, Στον αντίποδα επιστρέφουν οι Σεντεμέντες και Αμπραχαμιάν, που εξέτισαν την ποινή τους.

Π.Φ.