Παρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 10:27

Αυτή ήταν η πρόταση της νέας διοίκησης για να πάρει την “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον
Αυτή ήταν η πρόταση  της νέας διοίκησης για  να πάρει την “Μαύρη Θύελλα”

Την πρώτη σελίδα της γραπτής πρότασης που είχε καταθέσει η νέα διοίκηση της Καλαμάτας στο προηγούμενο συμβούλιο, προκειμένου να πάρει την ομάδα, έθεσε στη δημοσιότητα ο Ακης Δάλλας.

Ο ίδιος ο παλαίμαχος της Καλαμάτας και μέλος της προηγούμενης διοίκησης εξηγεί την κίνηση του: “Επειδή πολλά μέλη και φίλαθλοι της ομάδας ζήτησαν τη γραπτή πρόταση της διοίκησης του Αγαθοκλή Χριστόπουλου προς το δ.σ. του Στ. Παπαδόπουλου, θεωρώ υποχρέωση μου να δημοσιεύσω την πρώτη σελίδα για να ενημερωθούν. Αυτό το κάνω χωρίς κανένα ίχνος αντιπαράθεσης αλλά μόνο για λόγους ενημέρωσης των φιλάθλων και εύχομαι στο νέο δ.σ. καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.

Νομίζω πως όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν το δικαίωμα της ενημέρωσης και πως έτσι θα είναι πιο εύκολο να συμπαρασταθούν στο νέο δ.σ. για την προσπάθεια που κάνει ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι του με την προϋπόθεση βέβαια ότι όλα και όλοι κρίνονται από τις πράξεις και τα αποτελέσματα”.

Η σελίδα που μας προσκόμισε ο Ακης Δάλλας λέγοντας πως πρόκειται για την πρώτη σελίδα της πρότασης της νέας διοίκησης, αναφέρει:

“Είμαστε μια νέα ομάδα επιχειρηματιών που καταγόμαστε από τη Μεσσηνία ή κατοικούμε μόνιμα εδώ και αγαπάμε ο καθένας με τον τρόπο του την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδατης Μεσσηνίας και μια από τις μεγαλύτερες στην Πελοπόννησο, την “Μαύρη Θύελλα”.

Μετά την ξαφνική παραίτηση του Στ. Παπαδόπουλου από την ηγεσία έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα αποσταθεροποίησης τς ομάδας και για να προλάβουμε τα χειρότερα αποφασίσαμε να κάνουμε μια προσπάθεια διάσωσης της ομάδας αλλά και βάζοντας της σιγά σιγά σε Ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρότυπα.

Δυστυχώς χωρίς κάποια μεγάλη οικονομική βοήθεια προς το σύλλογο στο άμεσο μέλλον τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Στόχος μας είναι άνοδος κατηγορίας το συντομότερο δυνατόν αλλά ταυτόχρονα με αυτό πρέπει να φτιάξουμε και 4-5 άλλα πράγματα εξ ίσου σημαντικά με την άνοδο της ομάδας.

Εμείς δεν έχουμε σκοπό να εμπλακούμε με τον ΠΣ Η Καλαμάτα με στόχο την συνέχιση του ίδιου τρόπου λειτουργίας του σωματείου με αυτόν που έχει τα τελευταία 20 χρόνια.

Ξεκινώντας με βάση το ότι η καλή λειτουργία του συλλόγου αλλά και η βιωσιμότητα του δεν πρέπει να εξαρτάται από την οικονομική επιφάνεια και την διάθεση του εκάστοτε προέδρου, βάζουμε ως στόχο να γίνουμε πολλοί χρηματοδότες και να διασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία του σωματίου μέσα από μια πολύ σταθερή βάση και όχι από ένα άνθρωπο που για κάποιο λόγο μπορεί να εγκαταλείψει την ομάδα κάποια στιγμή και το αντίκτυπο να είναι η καταστροφή της.

Αυτή τη στιγμή τα έξοδα λειτουργίας της ομάδας θα τα καλύψουμε μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων (περίπου 80-90.000 ευρώ). Μετά τα βάλουμε σε δράση το πλάνο τριετίας που έχουμε αναπτύξει και υπόσχεται ότι κάθε χρόνο βήμα βήμα θα πιάνουμε τους στόχους μας, που δεν είναι άλλοι, από την μεταμόρφωση του σωματείου σε ένα Ευρωπαϊκό club, που θα έχει σταθερό ρυθμό ανάπτυξης και θα είναι θωρακισμένο καλά για να μην εμφανίζει σκαμπανεβάσματα στην παρουσία του ούτε και στον τρόπο λειτουργίας του”.