Παρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 13:42

Σε προπονήσεις της Εθνικής Παίδων συμμετείχε ο Τσιγαρίδης της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Μετά από πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής του Π.Σ. “Η Καλαμάτα” κλήθηκε να συμμετάσχει σε προπονήσεις της Εθνικής ομάδας.

Συγκεκριμένα το τριήμερο από Δευτέρα 29 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 31 του μήνα, ο 16χρονος μέσος Παρασκευάς Τσιγαρίδης συμμετείχε σε προπονήσεις και φιλικό αγώνα με την Εθνική ομάδα παίδων.

Στο παρελθόν και άλλα παιδιά από την ομάδα της Καλαμάτας έχουν κληθεί στις εθνικές ομάδες, όμως ο Τσιγαρίδης είναι ο πρώτος σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία που πήρε μέρος σε προπονήσεις που έγιναν Δευτέρα απόγευμα, Τρίτη και Τετάρτη πρωί, ενώ το απόγευμα της Τρίτης αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο στο φιλικό που έδωσε η Εθνική ομάδα με αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του Πανιώνιου Σμύρνης.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής συμμετείχε σε προπονήσεις της Εθνικής ομάδας και δεν αποκλείεται ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος να τον ξανακαλέσει σε προσεχείς προπονήσεις. Να σημειωθεί ότι από τώρα ο κ. Γεωργόπουλος και οι συνεργάτες του στην Εθνική παίδων έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν τη στελέχωση της ομάδας για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα δύο τελευταία χρόνια ο Τσιγαρίδης αγωνίζεται με την παιδική ομάδα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΠΣΜ με αρκετά καλή παρουσία, ενώ έχει τη δική του συμβολή στην κατάκτηση της πρώτης θέσης (μαζί με Αία, που ήταν ο πρωταθλητής) πέρσι, αλλά και φέτος όπου η ομάδα αν και απομένει ένα παιχνίδι το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου με τον Α.Ο. Πατίστα, έχει εξασφαλίσει τον τίτλο στον 1ο όμιλο.