Δευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2018 12:20

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κέρδιζε 0-3 και έχασε 4-3 στη Βάρδα!

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κέρδιζε 0-3 και έχασε 4-3 στη Βάρδα!

Αυτοκτονία για την Καλαμάτα χθες στην Ηλεία όπου έχασε με 4-3 από τον ΠΑΟ Βάρδας ενώ είχε προηγηθεί με 0-3!

Μια απίστευτη εξέλιξη στο ματς που έφερε την πρώτη φετινή ήττα της Καλαμάτας σε ένα πραγματικά... τρελό παιχνίδι.

Η Μεσσηνιακή ομάδα παρότι αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και προηγήθηκε 0-2 στο 8’ και 0-3 στο 21’, κατέρρευσε στο β’ ημίχρονο και γνώρισε την ήττα.

Ηταν το πρώτο ματς που πέτυχε τρία γκολ εκτός έδρας η Καλαμάτα και όμως έχασε! Και μάλιστα έχασε δεχόμενη 4 τέρματα ενώ μέχρι τώρα είχε δεχτεί όλα και όλα τρία σε όλο το πρωτάθλημα!

Επιπλέον η Βάρδα είχε πετύχει 8 γκολ στα πρώτα 13 παιχνίδια πρωταθλήματος και χθες πέτυχε 4 σε ένα ματς ενώ έχασε και πέναλτι!

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 4’ μετά από σέντρα του Ζαχαρόπουλου, ο Γκξασούκας έκανε το πλασέ, απόκρουσε αρχικά ο Καπούταγλης αλλά ο επερχόμενος Ρονκάτο πέτυχε το 0-1.

Στο 8' ήρθε το 0-2 όταν από δυνατό βολέ του Γκόμεζ αδράνησαν οι αμυνόμενοι και πήρε τη μπάλα ο Αθανασόπουλος πλασάροντας εύστοχα!

Στο 13' σουτ του Καλογερόπουλου των γηπεδούχων έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι ενώ στο 21' ήρθε και το 0-3 μετά από πλασέ του Αθανασόπουλου.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο 28’ όταν ο Γκόμες σταμάτησε το σουτ του Καλογερόπουλου και στο 32’ το φάουλ του Γ. Πολίτη ενώ στο 33' κεφαλιά του Ανδριέλου έδιωξε λίγο πριν τη γραμμή τέρματος ο Παπουτσογιαννόπουλος και ακολούθησε σουτ του Λιόση που έδιωξε ο Γκόμεζ!

Στο 42' ο Ερέκι ανέτρεψε τον Κωνσταντινίδη κι ο διαιτητής Καδάς καταλόγισε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα μειώνοντας σε 1-3 ο Λιόσης.

Με την έναρξη της επανάληψης, στο 46' έφυγε μόνος ο Γκασούκας αλλά έκανε λάθος κοντρόλ και μάζεψε ο Καπούταγλης.

Στο 47' έγινε μπαλιά προς τον Κωνσταντινίδη που βγήκε μπροστά στον Γκόμεζ και πλάσαρε αλλά έδιωξε σωτήρια ο γκολκίπερ της Καλαμάτας. Στο 52' κοντινό πλασέ Γούρμου έδιωξε πάλι ο Γκόμεζ. Στο 59' σε ανατροπή του Π. Πολίτη από τον Καλογερόπουλο οι γηπεδούχοι κέρδισαν ξανά πέναλτι που εκτέλεσε ο Λιόσης με τη μπάλα όμως να πηγαίνει στο δοκάρι.

Τελικά στο 68’ ο Ντόμας με σουτ μείωσε σε 2-3 ενώ στο 75’ έφτασε και στην ισοφάρισε με πλασέ του Κωσταντινίδη. Η ολική ανατροπή έγινε στο 88’ όταν από γύρισμα του Ντόμα ο Δημητρίου με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Καπούταγλης, Λιόσης, Χούσα, Δ. Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος (71' Θ. Νικολόπουλος), Γ. Πολίτης, Καλογερόπουλος (38' Γούρμος), Κωνσταντινίδης (90' Σιδέρης), Ντόμας (90+2' Παλιάτσας), Π. Πολίτης

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γκόμεζ, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Ερέκι, Σαραντόπουλος (80' Ντενικόλο), Ζαχαρόπουλος, Ρονκάτο (76' Μερκούρης), Γκασούκας (58' Νινιός), Αθανασόπουλος.