Δευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2018 17:02

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-1: Πέρασε με Μουλιάτο από τους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον

 

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επανήλθε ο Πανθουριακός μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας στο ντέρμπι από τον Πάμισο...

Η ομάδα της Θουρίας νίκησε 1-0 τον Τέλλο Αγρα στους Γαργαλιάνους, έχοντας για “χρυσό” σκόρερ τον Γιώργο Μουλιάτο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Ετσι το συγκρότημα του Γιώργου Αργυρόπουλου διατηρήθηκε τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Πάμισο, βγάζοντας από το πρόγραμμα μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας.

Από την άλλη η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα προσπάθησε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από την επίδοξη πρωταθλήτρια ομάδα της Θουρίας (όπως είχε κάνει και πριν δύο εβδομάδες με τον Πάμισο), όμως κινήθηκε σε ρηχά νερά και δεν κατάφερε να βγάλει φάσεις.

Ο αγώνας ήταν κακός ποιοτικά, πήγε στη δύναμη και έγιναν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, με τον κόσμο να μην δίνει δυναμικό “παρών” στο γήπεδο των Γαργαλιάνων λόγω και του κρύου.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 15’ όταν ο Πανταζής έδωσε αριστερά στον Τριανταφυλλάκη που σέντραρε, ο Γεωργόπουλος δεν έδιωξε καλά με το κεφάλι και στο δεύτερο δοκάρι ο αμαρκάριστος Μουλιάτος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να υπερέχουν στο πρώτο μέρος και στο 30’ έχασαν σημαντική ευκαιρία όταν σε αντεπίθεση ο Μουλιάτος έδωσε στον Πανταζή που τετ α τετ με τον Ντουγέρογλου πλάσαρε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν την απόδοση τους, πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως η υπεροχή τους ήταν φλύαρη και ο Πανθουριακός κράτησε σχετικά εύκολα το σημαντικό διπλό.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης και βοηθοί οι Τσουλάκος και Καυκάς.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγέρογλου, Πότσης, Λ. Χ. Ανδρώνης, Γεωργόπουλος, Λ.Ν. Ανδρώνης, Τζανετέας, Τρίψας, Διακουμής, Μπούμπα, Γεωργιόπουλος, Παπαθεοδώρου.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Παντσιώτης, Τριανταφυλλάκης, Οδεμισιώτης, Κλουβάτος, Σεφεράσι, Μουστάκας, Δρογγίτης (90’ Κουρούπης), Μουλιάτος (89’ Βυζάς), Πανταζής (65’ Αργυρόπουλος), Χελάς (75’ Μπιτσάνης).