Δευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2018 16:13

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-6: Ανετη νίκη για τους πρωτοπόρους

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες, ο Πάμισος νίκησε προχθές στο “Γ. Λουκαρέας” την Αναγέννηση Παραλίας και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην Α’ τοπική, διατηρώντας το +4 από τον δεύτερο Πανθουριακό.

Η ομάδα της Μεσσήνης, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς και έφτασε εύκολα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπήκε από τα πρώτα λεπτά δυνατά στο παιχνίδι και επιδίωξε να σκοράρει, ώστε να μην έχει προβλήματα στη συνέχεια. Ετσι και έγινε μόλις στο 3ό λεπτό ο Τσουλάκος έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και από εκεί και πέρα, έχοντας και την πρωτοβουλία των κινήσεων επιχείρησε να βάλει άμεσα τις βάσεις για τη νίκη κάτι που κατάφερε σημειώνοντας άλλα τρία τέρματα πριν τη λήξη του α’ μέρους. Από εκεί και μετά οι Νησιώτες διαχειρίστηκαν σωστά το ματς, ακολουθώντας τις εντολές του προπονητή Αλέξη Μαντζούνη. Ο έμπειρος προπονητής βλέποντας την εικόνα της ομάδας του και το σκορ, φρόντισε να δώσει χρόνο συμμετοχής, αφού η αντίπαλος του, δεν έδειξε να μπορεί να αντισταθεί και να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Η “Μπάρτσα” παρατάχθηκε στο παιχνίδι με απουσίες, αναγκάζοντας τον προπονητή Σπύρο Τσίκινη να αλλάξει τα πλάνα του, μιας και δεν μπόρεσε να έχει στη διάθεση του, τους νεοαποκτηθέντες Δημήτρη Χαρλέπα, Μάριο Βουρνά, Αγγελο Δημόπουλο, Γιώργο Γελασάκη γιατί η ΕΠΣΜ, δεν είχε καταφέρει να εκδόσει τα δελτία τους, από την ΕΠΟ και τις απουσίες την τελευταία στιγμή του Γιάννη Νικολακόπουλου από γαστρεντερίτιδα και Σταύρου Χαρίτου λόγω επαγγελματικών υποχρέωσεων. Ετσι με τις παραπάνω απουσίες δεν μπορούσε να έχει ανταγωνιστική ομάδα και να μπορέσει να κοντράρει τον πρωτοπόρο Πάμισο. Αυτοί οι παίκτες θα ενίσχυαν σημαντικά το ρόστερ της και βοηθούσαν να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσει την προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία.

Τα γκολ

Στο 3' ο Ηλιόπουλος έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Τσουλάκο, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί "Γ" της εστίας του Βασιλόπουλου και άνοιξε το σκορ. Στο 17' ο Λαθύρης έφτασε στην περιοχή από τα πλάγια έκανε τη σέντρα και στο 2o δοκάρι κινήθηκε πίσω από τους αμυντικούς ο Μπίσα ο οποίος με κοντινό διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 31' σε προσπάθεια του Τσουλάκου και γύρισμα στην περιοχή δεν μπόρεσαν να διώξουν οι αμυντικοί και ο Σταματελόπουλος που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παρότι η μπάλα βρήκε και στον Πετράκο, που ήταν σχεδόν στη γραμμή της μεγάλης περιοχή και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-3. Στο 39' ο Κάνιστρας έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Λαθύρη, αυτός μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ "έγραψε" το 0-4. Στο 59' ο Καραγιάννης εκτέλεσε κόρνερ με πάσα στον Ηλιόπουλο αυτός με τη σειρά του πάσαρε στον Μπίσα, που με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Βασιλόπουλου και έκανε το 0-5. Στο 79' δυνατό διαγώνιο σουτ του Κάνιστρα και αφού μπάλα βρήκε σε κεφάλι αμυντικού κατέληξε στο δεξί "Γ" της εστίας του Βασιλόπουλου για το 0-6.

Φάσεις - δοκάρι

Στο 19' ο Κάνιστρας έκανε την πάσα για τον Τσουλάκο και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 20' ο Δ. Σώκαλης έκανε την μπαλιά στον Μαθιόπουλο, που βγήκε τετ-α-τετ με τον Αντωνόπουλο, έκανε το συρτό πλασέ και ο τερματοφύλακας του Πάμισου βγήκε γρήγορα πάνω στον αντίπαλο του και απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.

Στο 46' σουτ του Καραγιάννη έξω από την περιοχή, ο Βασιλόπουλος εκτινάχθηκε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ με τα χέρια. Στο 51' ο Κάνιστρας άλλαξε την μπάλα με τον Μπίσα και αυτός έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα άουτ ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 64’ σουτ του Λαθύρη λίγο έξω από την περιοχή απέκρουσε σωτήρια με τα χέρια ο Βασιλόπουλος. Στο 67’ φαλτσαριστό συρτό σουτ του Μπαστακού λίγο έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 74’ ο Δ. Σώκαλης επιχείρησε να σκοράρει με φάουλ που εκτέλεσε από μακριά, όμως ο Αλεξόπουλος ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε. Στο 77’ ο Μπίσα έκανε το δυνατό σουτ σχεδόν από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και ο Βασιλόπουλος που εκτινάχθηκε στην αριστερή του γωνία απέκρουσε σωτήρια με τα χέρια σε κόρνερ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γκούμας με βοηθούς διαιτητές τους Σκόρδο και Κασκάνη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Βασιλόπουλος, Πετράκος, Π. Χαρίτος (46′ Στ. Σώκαλης), Σώκαλης, Β. Κοντοθανάσης (66′ Σωτηράκος), Χ. Κοντοθανάσης, Σκαφιδάς (80′ Φατούρος), Κουτίβας, Μάλαμας, Ξυδέας (54′ Koυραμπάς), Μαθιόπουλος.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αντωνόπουλος (56′ Αλεξόπουλος), Αριστομενόπουλος, Μπαστακός, Ηλιόπουλος (63′ λ.τρ. Βλάχος), Λαθύρης, Καραγιάννης (70′ Καραπετιάν), Κάνιστρας, Τσουλάκος, Μπίσσα, Κατσιβαρδέας (56′ Παπαδόπουλος), Σταματελόπουλος.