Τρίτη, 06 Φεβρουάριος 2018 14:57

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Καυτός” Φλεβάρης με συνεχόμενα ματς κόντρα στους πρωτοπόρους

Γράφτηκε από τον

 

Για τρίτη σερί αγωνιστική ο Τσικλητήρας έμεινε άσφαιρος και μοιραία γνώρισε την ήττα (2-0), αυτή τη φορά στους Μολάους από τον πρωτοπόρο του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής Αστέρα Βλαχιώτη.

Η Μεσσηνιακή ομάδα δεν έχει βαθμό στο δεύτερο γύρο (έχασε κατά σειρά από Βάρδα, Διαγόρα Βραχνέικων, Βλαχιώτη) και έχει υποχωρήσει στη ζώνη του υποβιβασμού. Τα δύσκολα μάλιστα συνεχίζονται για τον Τσικλητήρα, καθώς μέσα στον Φλεβάρη θα αντιμετωπίσει και τους υπόλοιπους πρωτοπόρους. Συγκεκριμένα, την προσεχή Κυριακή θα υποδεχτεί τον 2ο Αστέρα Αμαλιάδας και την επομένη θα παίξει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με την Καλαμάτα, που υποχώρησε στην 4η θέση.

Ο Τσικλητήρας απέχει δύο βαθμούς από την 7η, που ισοδυναμεί με παραμονή και είναι υποχρεωμένος να χτυπά όλα τα παιχνίδια για να μείνει στην κατηγορία.

“Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο. Στη συνέχεια υπάρχουν πιο βατά παιχνίδια ώστε να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε και να σωθούμε”, λέει στην “Ελευθερία” ο Αγγελος Γεωργιόπουλος για τον “καυτό” Φλεβάρη. Ο ικανός μεσοεπιθετικός σχολίασε ακόμα και την ήττα από τον Αστέρα Βλαχιώτη, λέγοντας ότι ο Τσικλητήρας πλήρωσε το γεγονός ότι δεν έχει βάθος στον πάγκο. Γι’ αυτό και γίνονται προσπάθειες ώστε να αποκτηθούν δύο παίκτες (στόπερ και σέντερ φορ), μιας και η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους παίκτες δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Χωρίς Γεωργιόπουλο και Γιαννόπουλο με Αμαλιάδα

Αγωνιστικά, η ομάδα της Πύλου θα αγωνιστεί με δύο σημαντικές απουσίες στο εντός έδρας ματς της Κυριακής, με αντίπαλο τον Αστέρα Αμαλιάδας, που “καίγεται” για το διπλό ώστε να μείνει ζωντανός για τον τίτλο.

Ο λόγος για τους Αγγελο Γεωργιόπουλο και Παναγιώτη Γιαννόπουλο που συμπλήρωσαν προχθές 4 κίτρινες κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Αντίθετα επιστρέφει ο Δημήτρης Γεωργιάδης που εξέτισε την ποινή του.