Τρίτη, 06 Φεβρουάριος 2018 14:05

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Καταγγέλλουν τη διαιτησία στη Βάρδα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Καταγγέλλουν τη διαιτησία στη Βάρδα

 

Λίγη ώρα πριν την συμφωνία με τον Στεφανίδη, η Καλαμάτα με ανακοίνωση της κατήγγειλε την διαιτησία του Κυριακάτικου αγώνα στη Βάρδα.

Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για αποβολή που δεν δόθηκε σε παίκτη των γηπεδούχων, για ανύπαρκτα πέναλτι που δόθηκαν στην Βάρδα (και αυτό που έγινε γκολ και αυτό που χάθηκε), για επίθεση των γηπεδούχων στο διαιτητή στο ημίχρονο ενώ χαρακτηρίζει οφσάιντ και τα τρία γκολ της Βάρδας στο β’ ημίχρονο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Το Δ.Σ του Π.Σ Η Καλαμάτα, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές έχουμε πολλά παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Η ομάδας μας έμεινε ανυπεράσπιστη επί περίπου 70 λεπτά, έχοντας να αντιμετωπίσει μια 100% εχθρική συμπεριφορά του διαιτητή κ. Καδδά.

Τα ανύπαρκτα σφυρίγματα του διαιτητή, σε συνδυασμό με τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων και τα λανθασμένα οφσάιντ των δυο βοηθών του είχαν ως αποτέλεσμα να επηρεάσουν την έκβαση της αναμέτρησης.

Δεν καταλόγισε κόκκινη κάρτα σε παρατεταμένο τράβηγμα που δέχθηκε ο Ρονκάτο και ενώ έφευγε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα ο αμυντικός, όντας τελευταίος παίχτης "αγκάλιασε" τον παίχτη της ομάδας μας, μπροστά στα μάτια του πρώτου βοηθού κ. Γεωργακόπουλου

Ο ίδιος βοηθός, υπέδειξε ανύπαρκτο πέναλντι σε αμυντική προσπάθεια του Λιόλιου, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς να υπάρχει σωματική επαφή ανάμεσα στους δυο ποδοσφαιριστές και χωρίς κανένας από τους δυο να βρεθεί στο έδαφος.

Στο ημίχρονο, στα αποδυτήρια των διαιτητών γίναμε μάρτυρες του εκφοβισμού και της ωμής βίας από παράγοντα των γηπεδούχων προς τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Καδδά(από τον... φιλικό σύνδεσμο της Αχαΐας) παρουσία πέντε αστυνομικών, των δυο βοηθών και του παρατηρητή αγώνα οι οποίοι απλά παρακολουθούσαν όλα όσα συνέβησαν μπροστά στα μάτια τους.

Ο παράγοντας του ΠΑΟ Βάρδας, είχε πιάσει τον διαιτητή από τον γιακά, βιοπραγούσε εις βάρος του, φωνάζοντας ό,τι "σήμερα παίζω μια κατηγορία και δεν θα χάσω το παιχνίδι με τίποτα, εδώ έχω δώσει το αίμα μου" και όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας, κ. Στέλιου Παπαδόπουλου και του γενικού διευθυντή κ. Κώστα Σωρανίδη, οι οποίοι μετά το τέλος του παιχνιδιού ζήτησαν από τον κ. Καδδά να καταγράψει το συμβάν στο φύλλο αγώνα, με τον διαιτητή να αρνειται κατηγορηματικά λέγοντας πως " δεν συνέβη τίποτα, ρωτήστε και τους δυο βοηθούς μου"

Τα τρία τέρματα του ΠΑΟ Βάρδας στο δεύτερο ημίχρονο, επιτεύχθηκαν από θέσεις οφσάιντ ενώ και το δεύτερο πέναλτι ήταν ανύπαρκτο.

Καταγγέλλουμε την αγωνιστική συμπεριφορά του διαιτητικού τρίου οι οποίοι εμφανέστατα, πανικοβλήθηκαν με τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια τους και επηρέασαν με τις λανθασμένες αποφάσεις τους την έκβαση του αγώνα.

Τέλος, εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε τον φίλαθλο κοινό μας, πως λυπούμαστε για το γεγονός πως επηρεαστήκαμε από όσα συνέβησαν και δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη”.