Τρίτη, 06 Φεβρουάριος 2018 16:39

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μαζεμένα αρνητικά ρεκόρ στη Βάρδα...

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μαζεμένα αρνητικά ρεκόρ στη Βάρδα...

 

Αρνητική ιστορία έγραψε την Κυριακή στην Βάρδα η Καλαμάτα, η οποία βρέθηκε να προηγείται με 0-3 στο 21’ αλλά τελικά έχασε το ματς με 4-3!

Ενα πολύ άσχημο απόγευμα για την Μεσσηνιακή ομάδα που με την κατάρρευση της στο β’ ημίχρονο έγραψε πολλά... αρνητικά ρεκόρ.

Κατ’ αρχήν η Καλαμάτα γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα χάνοντας το αήττητο που είχε μέχρι την Κυριακή.

Δεύτερον, για πρώτη φορά στην ιστορία της έχασε παιχνίδι στο οποίο είχε προηγηθεί με τρία γκολ διαφορά.

Επιπλέον, σε... μισό ματς και συγκεκριμένα από το 42’ εώς το 88’ δέχτηκε τέσσερα τέρματα ενώ στα 13 πρώτα ματς του πρωταθλήματος είχε δεχτεί μόλις τρία! Σε ένα αγωνιστικό ημίχρονο δηλαδή δέχτηκε περισσότερα γκολ από όσα είχε δεχθεί σε όλο το πρωτάθλημα! Εκτός έδρας μάλιστα είχε δεχτεί μόνο ένα γκολ στα πρώτα έξι παιχνίδια της!

Ολα αυτά μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που είχε πετύχει 8 μόλις γκολ σε 13 ματς και απέναντι στην Καλαμάτα πέτυχε 4, χάνοντας μάλιστα και πέναλτι!

Υπήρχε και ένα θετικό αλλά... χωρίς αντίκρυσμα, καθώς η Καλαμάτα σκόραρε για πρώτη φορά τρία γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Το ματς στην Βάρδα ήταν το τρίτο συνεχόμενο που έμεινε χωρίς νίκη η Καλαμάτα (είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με Αχαϊκή και Πανηλειακό). Μετά την 14η αγωνιστική, ενώ απομένουν άλλες οκτώ, έχει χάσει κάθε ελπίδα να κυνηγήσει τους πρωτοπόρους (είναι στο -11 από την κορυφή) ενώ πλέον είναι στο +6 από την ζώνη του υποβιβασμού...