Τρίτη, 06 Φεβρουάριος 2018 13:42

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-2: Στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στη νίκη

Γράφτηκε από τον

 

Με τέρματα που σημείωσε στην επανάληψη ο Εθνικός Μελιγαλά κέρδισε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Ασπροχώματος την τοπική ομάδα με 2-0.

Μια νίκη που διατήρησε την ομάδα του Μελιγαλά στην 7η θέση της βαθμολογίας, ενώ αυτή η ήττα για το Ασπρόχωμα και μάλιστα εντός έδρας ήταν πολύ άσχημο αποτέλεσμα αφού το κρατάει κοντά στις ομάδες που βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το σκορ άνοιξε στο 60’ ο Χότζα, ο οποίος με μακρινό σουτ στο “Γ” της εστίας του Λίβα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 76’ ο Ζαφειρόπουλος στη προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα έκανε άτσαλο σουτ και με τη βοήθεια του αέρα, πήρε πορεία προς την εστία, ο Σαρρής επιχείρησε να την μπλοκάρει, όμως του έφυγε από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης και βοηθοί διαιτητές ήταν οι Γεωργαντάς, Ταβουλαρέας.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Σαρρής, Ζαφειρόπουλος, Λούτα, Παπανικολόπουλος, Μπεκιάρης, Μουράτι, Γυφτέας, Μπούρδος (85’ Παχτίτης), Πικιός (67’ Χρονόπουλος), Κανανάι (71’ Παναγιωτόπουλος), Χριστόπουλος (62’ Ι. Σακκάς).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Κανελλόπουλος, Μακρής, Θανόπουλος, Σαραντόπουλος, Χότζα, Διακουμάκος (80’ Παπαδόπουλος), Ρουμελιώτης (57’ Μουρούσιας), Λάγιος (89’ Καλογερόπουλος), Γκιόζι (88’ Σεμούρι), Καρατζούλιας.