Τρίτη, 06 Φεβρουάριος 2018 17:35

ΠΑΜΙΣΟΣ: Μένει... Μεσσήνη - Τρία σερί εντός έδρας ματς

Γράφτηκε από τον

 

Οπως στο ματς του πρώτου γύρου στη Μεσσήνη, έτσι και το Σάββατο στο “Γ. Λουκαρέας” ο Πάμισος νίκησε με χαρακτηριστική άνεση την Αναγέννηση Παραλίας (7-0 και 0-6, αντίστοιχα) και με την 14η νίκη σε 17 αγώνες, συνεχίζει στην κορυφή της Α’ τοπικής και στο +4 από το δεύτερο Πανθουριακό.

Οι πρωτοπόροι έχουν την ευκαιρία να κρατήσουν τη διαφορά ασφαλείας (υπερτερούν και στην ισοβαθμία) το επόμενο διάστημα, καθώς θα δώσουν τρία συνεχόμενα παιχνίδια ενώπιον του κοινού τους.

Συγκεκριμένα, ο Πάμισος θα υποδεχτεί την προσεχή Κυριακή την Κυπαρισσία, την 19η αγωνιστική το Ασπρόχωμα και την 20η την Ομόνοια. Το βατό πρόγραμμα προκύπτει από το γεγονός ότι στο πρώτο γύρο είχε αλλάξει η έδρα με το Ασπρόχωμα και αντί για τη Μεσσήνη, ο αγώνας έγινε στο Ασπρόχωμα. Ετσι οι “πράσινοι” θα δώσουν ξανά εκτός έδρας ματς στις 11 Μαρτίου με τη γειτονική Ανδρούσα, που κάνει φέτος εντυπωσιακή πορεία και φιγουράρει στην 3η θέση.

Οσον αφορά τους προσεχείς αντιπάλους στη Μεσσήνη, η Κυπαρισσία είναι στην 8η θέση, το Ασπρόχωμα στην 13η και η Ομόνοια στην 10η. Ο Πάμισος έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και εφόσον κάνει το 3 στα 3., θα είναι τουλάχιστον στο +4 από τον Πανθουριακό, που σε αυτό το διάστημα θα παίξει εντός με Αναγέννηση και Ασπρόχωμα και ενδιάμεσα εκτός έδρας με την Κυπαρισσία.

Το ευχάριστο για τον προπονητή του Παμίσου Αλέξη Μαντζούνη είναι ότι με εξαίρεση τον τραυματία Βέλλη, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μάλιστα στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Αναγέννηση είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει τον Μωράκη, που είχε κιόλαςενοχλήσεις στο γόνατο. Ακόμα δεν αγωνίστηκαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι Φιλόπουλος και Μπερερής. Απαντες θα είναι διαθέσιμοι για το εντός έδρας ματς με την Κυπαρισσία.