Τετάρτη, 07 Φεβρουάριος 2018 10:41

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ: Για την πρόκριση στους "8" σήμερα κόντρα στη Χίο

Γράφτηκε από τον

 

Την πρόκριση της στις 8 καλύτερες ομάδες θα διεκδικήσει σήμερα στο γήπεδο της Βάρης η μικτή ομάδα των νέων της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Αντίπαλος της στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων θα είναι η ομάδα της Χίου, σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 2.30 μ.μ.

Θυμίζουμε ότι η μικτή νέων της Μεσσηνίας ήταν πρωταθλήτρια στον όμιλο της και για αυτό συνεχίζει στο θεσμό, όπως και η ομάδα των παίδων του νομού μας η οποία θα παίξει την επόμενη εβδομάδα με αντίπαλο την Αιτωλοακαρνανία.

Η Μεσσηνιακή αποστολή αναχώρησε χθες από την Καλαμάτα και τη συνοδεύουν ο πρόεδρος της Λεωνίδας Οικονομίδης, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και υπεύθυνοι των μικτών ομάδων Άγγελος Γεωργόπουλος και Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής Άγγελος Σκαφιδάς, ο φυσικοθεραπευτής Θεόδωρος Ασημακόπουλος και φυσικά ο προπονητής των μικτών ομάδων Ηλίας Μαστορέας.

Ο τελευταίος έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους παρακάτω παίκτες:

Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος (Τέλλος Αγρας), Βασίλης Αντωνόπουλος (Πατίστα), Ανδρέας Ζώτος (Καλαμάτα), Αλέξανδρος Καλύβας (Πράσινα Πουλιά), Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος (Πατίστα), Φώτης Κουμπαρούλης (Δώριο), Γιώργος Κωστέας (Αίας), Παναγιώτης Οικονομέας (Καλαμάτα), Σωτήρης Παπαγεωργακόπουλος (Ακαδημία Πάμισος), Παναγιώτης Παπαγιαννόπουλος (Αίας), Κωνσταντίνος Παπαθεοδωρίδης (Αίας), Παναγιώτης Ρουμελιώτης (Καλαμάτα), Ιωάννης Σαούτης (Δαναός), Δημήτρης Σαρδέλης (Πατίστα), Αντώνης Σκιαδάς (Πράσινα Πουλιά), Δημήτρης Σπυρόπουλος (Πράσινα Πουλιά), Μιχάλης Στυλιανόπουλος (Ομόνοια), Παρασκευάς Τσιγαρίδης (Καλαμάτα).

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα στους νέους έχει ως εξής:

Νέοι

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΕΠΣ Ρεθύμνου – ΕΠΣ Κυκλάδων

ΕΠΣ Αργολίδας – ΕΠΣ Αθηνών

ΕΠΣ Χίου – ΕΠΣ Μεσσηνίας

ΕΠΣ Ηλείας – ΕΠΣ Αχαΐας

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΕΠΣ Τρικάλων – ΕΠΣ Ξάνθης

ΕΠΣ Ηρακλείου – ΕΠΣ Άρτας

ΕΠΣ Φλώρινας – ΕΠΣ Σερρών

ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Θεσσαλίας