Παρασκευή, 09 Φεβρουάριος 2018 15:48

Αθλήτριες του Εθνικού Καλαμάτας στην εθνική κορασίδων

Γράφτηκε από τον

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά πέντε ποδοσφαιρίστριες του Εθνικού Καλαμάτας κλήθηκαν στην προπόνηση – προεπιλογή της εθνικής κορασίδων, που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Πρόκειται για τις Κωνσταντίνα Λεμπέση, Μαρία Παναγιωτακοπούλου, Βασιλική Σπηλιοπούλου, Μαρία Μυκονιατάκου και Ελένη Ριζά.

Εντός την Κυριακή με Λύκους Αιγιαλείας

Με την 6η αγωνιστική θα συνεχιστεί την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής γυναικών. Ο Εθνικός Καλαμάτας, που οδηγεί την κούρσα στον 5ο όμιλο θα υποδεχτεί μεθαύριο στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Ασπροχώματος τους Λύκους Αιγιαλείας, που είναι στη 2η θέση και με νίκη θα εξασφαλίσει την πρωτιά.

Η αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα έχει ως εξής: Θεοδώρα Μαυροειδή Αρτεμις Νίκα, Δέσποινα Δημητρακοπούλου, Αντωνία Πουλακίδα, Αναστασία Καλύβα, Αριστέα Κομινάκη,Φαίη Νικολοπούλου, Μαρία Βουτσά, .Σία Φιλανδριανού,Λαμπρινή Γιαννοπούλου, Βασιλική Σπηλιοπούλου, Κωνσταντίνα Λεμπέση, Ελένη Τσαμπούκου, Μαρία Παναγιωτακοπούλου, Δανάη Τσιγάρου, Ελπίδα Χαρλέπα, Μαρία Μυκονιατάκου, Γιώτα Σαούτη

Εμμανουέλα Βασίλοβιτς. Θα απουσιάσουν η Γαρυφαλλιά Λυρέντζου και η Ντέντιτσα Τοντόροβα, που έχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ εκτός έμειναν οι Χριστίνα Πετρούλια, Ελένη Ριζά, Γεωργία Θεοδωροπούλου και Αστρινή Πετροπούλου

Τέλος, να σημειωθεί ότι τα μικρά τμήματα του Εθνικού θα δώσουν φιλικό την Κυριακή στα γηπεδάκια των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά στις 10.30 το πρωί.