Κυριακή, 11 Φεβρουάριος 2018 11:03

TΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Καίγεται” για βαθμούς κόντρα στον ισχυρό Αστέρα Αμαλιάδας

Γράφτηκε από τον
TΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Καίγεται” για βαθμούς κόντρα στον ισχυρό Αστέρα Αμαλιάδας

 

Ενα μήνα χωρίς νίκη είναι ο Τσικλητήρας Πύλου με συνέπεια να έχει υποχωρήσει στη ζώνη του υποβιβασμού στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Η Μεσσηνιακή ομάδα μετά το διπλό στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό, μετρά μόνο ήττες (από Βάρδα, Διαγόρα Βραχνέικων, Αστέρα Βλαχιώτη) χωρίς μάλιστα να έχει σκοράρει στο δεύτερο γύρο.

Ετσι θα επιδιώξει να τερματίσει το αρνητικό σερί στο σημερινό δύσκολο εντός έδρας ματς (3 μ.μ.) με τον Αστέρα Αμαλιάδας. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από το επιβλητικό 4-0 με το Διαγόρα στα Βραχνέικα και στοχεύουν στο διπλό για να μείνουν ζωντανοί για τον τίτλο (απέχουν 4 βαθμούς από την κορυφή και το Βλαχιώτη).

Με άλλα λόγια και οι δύο μονομάχοι “καίγονται” για τη νίκη, για διαφορετικούς βέβαια λόγους.

Ο Τσικλητήρας απέχει δύο βαθμούς από την 7η θέση, που ισοδυναμεί με παραμονή και ενώ απομένουν 8 αγωνιστικές για το φινάλε.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα της Πύλου θα αγωνιστεί με δύο σημαντικές απουσίες κόντρα στον ισχυρό Αστέρα. Ο λόγος για τους Αγγελο Γεωργιόπουλο και Παναγιώτη Γιαννόπουλο (από τους καλύτερους παίκτες του Τσικλητήρα) που συμπλήρωσαν στους Μολάους 4 κίτρινες κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Αντίθετα επιστρέφει ο Δημήτρης Γεωργιάδης που εξέτισε την ποινή του.