Πέμπτη, 05 Δεκέμβριος 2013 19:06

Ηρακλής Καλαμάτας: Επαιξε με εφτά μικρούς και μ.ο. ηλικίας 20 χρόνια!

Γράφτηκε από τον

Η νίκη επί του Αστέρα Βαλύρας έφερε τον Ηρακλή Καλαμάτας στην δεύτερη θέση του 1ου ομίλου της Β' τοπικής, όπου ισοβαθμεί με το Ασπρόχωμα.
Το συγκρότημα του Νίου Μουλατσιώτη επιβεβαίωσε σε ένα ακόμη ματς την ανοδική του πορεία, πήρε τους τρεις βαθμούς και πλέον στις τάξεις του βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.


Η συνέχεια περιλαμβάνει το εκτός έδρας ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Πανθουριακό, ο οποίος έχε έβα βαθμό περισσότερο αλλά και ένα ματς λιγότερο από Ασπρόχωμα και Ηρακλή.
Στις τάξεις της ομάδας της Καλαμάτας γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο αύριο στο γήπεδο της Σπερχογείας. Ωστόσο η ομάδα έχει καλή ψυχολογία και θα πάει στο ντέρμπι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα και όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση του Νίκου Μουλατσιώτη.

Με εφτά μικρούς και
μ.ο. ηλικίας 20 χρόνια!

Ο Ηρακλής είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια μια από τις πιο νεανικές ομάδες στην Μεσσηνία, όπως φανερώνουν και οι αριθμοί. Στο προηγούμενο ματς με τον Αστέρα Βαλύρας λοιπόν, ο Νίκος Μουλατσιώτης ξεκίνησε στην 11άδα εφτά μικρούς ενώ ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας ήταν τα 20 έτη!
Συγκεκριμένα οι εφτά μικροί ήταν οι Μπομπόνης (15), Κωνσταντόπουλος (17), Λίγκρης (16), Βλαχάκης (17), Γκίζας (18), Μιχαλόπουλος (17), Κατσαρός (17).
Οι τέσσερις μεγάλοι ήταν οι Παπαδέας (21), Λεβαντής (23), Φίλαι (25) και Σόφτης (37).

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ