Κυριακή, 11 Φεβρουάριος 2018 10:38

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Να σταματήσει τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη

Γράφτηκε από τον

Τον πρωτοπόρο και αήττητο Αστέρα Βλαχιώτη υποδέχεται σήμερα Κυριακή στο γήπεδο του Μεσσηνιακού (3 μ.μ.) η “Μαύρη Θύελλα”, σε ένα ματς με υψηλό συντελεστή δυσκολίας.

Πρόκειται για ένα ματς που πριν λίγο καιρό περιμέναμε ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη για τον πρώτη θέση, ωστόσο η Καλαμάτα μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Στόχος πλέον της Καλαμάτας είναι μια όσο το δυνατό καλύτερη πορεία και φυσικά να μένει μακρυά από τις 5 τελευταίες θέσεις του ομίλου που οδηγούν σε υποβιβασμό.

Θυμίζουμε ότι ενώ απομένουν 8 αγωνιστικές η Καλαμάτα είναι πλέον 11 βαθμούς μακρυά από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη και 6 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Σήμερα λοιπόν θα ψάξει για τους βαθμούς της νίκη απέναντι στην μοναδική ομάδα της Γ’ εθνικής που παραμένει ακόμη αήττητη.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Μάρκο Στεφανίδη ο οποίος ανέλαβε την θέση του προπονητή μόλις την περασμένη Δευτέρα.

Κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο

Η διοίκηση της Καλαμάτας με ανακοίνωση της καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο και να βοηθήσει τους παίκτες να πάρουν τη νίκη. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Σε αυτό το δύσκολο και κομβικό παιχνίδι για την συνέχεια, η συμπαράσταση των φιλάθλων μας μπορεί και θα είναι καταλυτική. Σας περιμένουμε στο γήπεδο για να δώσετε για μια ακόμη φορά δύναμη στους παίκτες! Να στηρίξετε με πάθος και να προστατεύσετε την ομάδα εξασφαλίζοντας μια ομαλή ποδοσφαιρική αναμέτρηση που θα έχει ένα μοναδικό προορισμό: Την κατάκτηση της νίκης! Μαύρη Θύελλα, η δύναμη μας, ο κόσμος μας”.

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του γηπέδου του Μεσσηνιακού και κοστίζουν 10 ευρώ για τη θύρα των επισήμων, 7 ευρώ για το υπόλοιπο της νότιας εξέδρας και 5 ευρώ στο πέταλο και την βόρεια εξέδρα