Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 14:22

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Γύρισαν στο γήπεδο λόγω... Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Αν και στις αρχικές σκέψεις υπήρχε το ενδεχόμενο να μην κατέβουν καν στο ματς, τελικά οι παίκτες του Τσικλητήρα Πύλου έβαλαν πάνω απ’ όλα την ομάδα και επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις.

Μετά από δύο μέρες αποχής προπονήθηκαν το μεσημέρι στο γήπεδο του Σουληναρίου, ενώ σήμερα θα προπονηθούν στην Πύλο. Ο Τσικλητήρας θα αντιμετωπίσει δηλαδή με μόνο δύο προπονήσεις την Καλαμάτα στο αυριανό ντέρμπι για την 16η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Οσο για το οικονομικό πρόβλημα, προσμένουν να λυθεί την προσεχή εβδομάδα, μιας και η διοίκηση δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει τα χρήματα που τους οφείλει και που οδήγησαν τους παίκτες στην απόφαση για αποχή.

Στα αγωνιστικά, στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχε και ένας Ρουμάνος επιθετικός, που αναμένεται να φορέσει τη φανέλα του Τσικλητήρα. Το θετικό για το Νίκο Κακαλέτρη είναι ότι το απουσιολόγιο είναι λευκό, μιας και οι Αγγελος Γεωργιόπουλος και Παναγιώτης Γιαννόπουλος εξέτισαν την ποινή τους.

Ο Τσικλητήρας προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Αστέρα Αμαλιάδας και “καίγεται” για βαθμούς, καθώς βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και απέχει 2 βαθμούς από την 7η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή στη Γ’ εθνική.