Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 14:01

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Πάνοπλος την Κυριακή με Λεωνίδιο

Γράφτηκε από τον

 

Μετά τα διαδοχικά ματς με τους πρωτοπόρους Αστέρα Βλαχιώτη, Αστέρα Αμαλιάδας και Καλαμάτα, ο Τσικλητήρας θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 3 μ.μ. το Λεωνίδιο, που βρίσκεται στην τελευταία θέση του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής και χωρίς νίκη μετά από 16 αγωνιστικές!

Η ομάδα της Πύλου έχει λοιπόν την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, που θα είναι η πρώτη στο δεύτερο γύρο και να ανέβει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού ή τουλάχιστον να παραμείνει σε απόσταση βολής (2 βαθμοί) από την 7η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή.

Το θετικό είναι ότι ο Τσικλητήρας θα αγωνιστεί πάνοπλος την Κυριακή και με καλή ψυχολογία, έπειτα από την εμφάνιση με τη “Μαύρη Θύελλα”. Οι Πυλιώτες κέρδισαν τις εντυπώσεις στο Μεσσηνιακό ντέρμπι και ο Νίκος Κακαλέτρης εκτιμά ότι η ισοπαλία αδικεί την ομάδα του.Ο προπονητής του Τσικλητήρα ξεκαθαρίζει πάντως ότι το εν λόγω ματς ανήκει στο παρελθόν και η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο Λεωνίδιο, όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο γήπεδο του Σουληναρίου, εκεί όπου γυμνάστηκαν οι παίκτες και την Τρίτη.