Κυριακή, 25 Φεβρουάριος 2018 10:37

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με ανεβασμένη ψυχολογία στη Ζάκυνθο

Γράφτηκε από τον

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Μεσσηνίας η Καλαμάτα θα ταξιδέψει σήμερα στη Ζάκυνθο όπου αύριο θα φιλοξενηθεί από την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η Μεσσηνιακή ομάδα προέρχεται από τα εντός έδρας παιχνίδια με Βλαχίωτη (2-1) και Πύλο (0-0) όπως και τη νίκη στον τελικό του Κυπέλλου επί του Παμίσου (2-1) και θα πάει στη Ζάκυνθο με στόχο να προσθέσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο ενεργητικό της και να μείνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Φυσικά οι Μεσσήνιοι έχουν χάσει εδώ και καιρό το τρένο της ανόδου, ωστόσο θέλουν να τερματίσουν όσο το δυνατό ψηλότερα και φυσικά να διατηρούν μια διαφορά ασφαλείας από τις πέντε τελευταίες θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό. Η Ζάκυνθος από την άλλη έχει σαφώς πιο μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο μιας και βρίσκεται 5 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και ψάχνει μια μεγάλη νίκη για να αυξήσει τις πιθανότητες της να μείνει στην κατηγορία. Αγωνιστικά, η Καλαμάτα θα αγωνιστεί στη Ζάκυνθο χωρίς τον Λιόλιο που παραμένει τραυματίας και τον τιμωρημένο Ρονκάτο.

Αντίπαλος με την πρώην

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ματς του πρώτου γύρου η Καλαμάτα είχε κερδίσει με 2-0 την Ζάκυνθο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Τότε στον πάγκο της Ζακύνθου ήταν ο νυν τεχνικός της Μεσσηνιακής ομάδας Μάρκος Στεφανίδης.

Συνάντηση με τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας

Την Δευτέρα στις 4 μ.μ. θα γίνει συνάντηση των γονέων της ακαδημίας της Καλαμάτας με το νέο συμβούλιο της ομάδας. “Παρακαλούμε όλους τους γονείς να παραβρεθούν στο γήπεδο του Μεσσηνιακού”, αναφέρει η ανακοίνωση των “μελανόλευκων”.