Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 12:42

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ: Στο γήπεδο της ΕΠΣ Βοιωτίας ο προημιτελικός Μεσσηνία – Μακεδονία

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ: Στο γήπεδο της ΕΠΣ Βοιωτίας ο προημιτελικός Μεσσηνία – Μακεδονία

Στο γήπεδο της ΕΠΣ Βοιωτίας θα διεξαχθεί ο νοκ – άουτ προημιτελικός ανάμεσα στις ομάδες νέων της Μεσσηνίας και της Μακεδονίας, για το πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Το εν λόγω ματς ορίστηκε για την προσεχή Τετάρτη στις 12.30, όπως και το Κυκλάδες – Ξάνθη (11.π.μ, Δημ. Βάρης), Αχαϊα – Αργολίδα (11 π.μ, Δημ. Ζευγολατιού).
Ο τέταρτος προημιτελικός Σέρρες – Ηράκλειο θα γίνει στις 14 Μαρτίου (11 π.μ., ΕΠΣ Μακεδονίας Μίκρα).
Να σημειωθεί ότι. η Μακεδονία είχε βρεθεί και πέρυσι στο δρόμο της Μεσσηνίας, αλλά στους παίδες και είχε πάρει την πρόκριση στον τελικό στα πέναλτι. Πλέον οι δύο νομοί θα αναμετρηθούν σε επίπεδο νέων για μια θέση στα ημιτελικά
Στους παίδες, η Μεσσηνία ως γνωστόν δεν συνεχίζει, αφού αποκλείστηκε από την Αιτωλοακαρνανία.

Προπόνηση τη Δευτέρα

Στο γήπεδο της ΕΠΣ στον Κορδία θα προπονηθεί την προσεχή Δευτέρα στις 5 μ.μ. η μικτή νέων της Μεσσηνίας. Αυτή θα είναι και η τελευταία προπόνηση για τον προημιτελικό με τη Μακεδονία και ο προπονητής Ηλίας Μαστορέας έχει καλέσει τους εξής παίκτες (που θα πρέπει να έχουν μαζί τους επικαλαμίδες και ποδοσφαιρικά παπούτσια κατάλληλα για πλαστικό τάπητα): Ζώτος, Τσιγαρίδης, Δριμής, Οικονομέας, Δημόπουλος, Ρουμελιώτης, Σαούτης, Χριστόπουλος (Καλαμάτα), Παπαγεωργακόπουλος (Ακαδημία Πάμισος), Παπαγιαννόπουλος (Σπερχογεία), Αλεξανδρόπουλος (Τέλλος Αγρας), Στυλιανόπουλος, Σπυρόπουλος, Μπεχράκης (Ομόνοια), Παπαθεοδωρίδης, Κωστέας, Καραβίτης, Παπανικολόπουλος (Αίαντας), Αρβανίτης, Βρυώνης, Κολιτσιδάκης, Λαλέας (Δαναός), Σερπάνος (Δόξα Καλαμάτας), Κουμπαρούλης (Δώριο),, Αντωνόπουλος, Κακαλέτρης, Κοσμόπουλος, Σαρδέλης (Πατίστα), Σκιαδάς, Καλύβας, Σπυρόπουλος (Πράσινα Πουλιά). Την ίδια μέρα θα κάνουν προπόνηση και οι παίδες στις 3 μ.μ.