Κυριακή, 04 Μάρτιος 2018 11:20

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Επιστροφή στις νίκες θέλει με Παλληξουριακό

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Επιστροφή στις νίκες θέλει με Παλληξουριακό

 

Μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Τσικλητήρα Πύλου και Ζάκυνθο, η Καλαμάτα θα υποδεχθεί σήμερα Κυριακή (3 μ.μ.) τον Παλληξουριακό με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα της Κεφαλλονιάς σίγουρα ασφαλώς είναι μια από τις πιο αδύνατες του ομίλου κάτι που φαίνεται και από την προτελευταία θέση που έχει στην βαθμολογία. Ωστόσο η Καλαμάτα αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και σίγουρα το έργο της δεν θα είναι εύκολο.

Πρόβλημα στην άμυνα

Ο Μάρκος Στεφανίδης δεν υπολογίζει σίγουρα στους τιμωρημένους Καντούτση και Καλογερόπουλο που έχουν συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες, τον Ρονκάτο που είναι επίσης τιμωρημένος ενώ τραυματίας είναι ο Νίκος Λιόλιος. Κάτι που σημαίνει ότι η αμυντική γραμμή θα έχει τρεις σημαντικές απουσίες, γεγονός που σίγουρα πονοκεφαλιάζει τον Μάρκο Στεφανίδη. Ερέκι, Γκόμες, Παπουτσογιαννόπουλος και Ζαχαρόπουλος αντιμετώπισαν τραυματισμούς τις προηγούμενες μέρες και δεν είναι στο ιδανικό επίπεδο ετοιμότητας ωστόσο λογικά θα είναι στην διάθεση του Στεφανίδη.