Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 19:31

Θέματα διαφάνειας στην ΕΠΣΜ θέτει η ομάδα Βασιλόπουλου

Γράφτηκε από τον

 

Τα πρώτα θέματα διαφάνειας που πρέπει να απασχολήσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΜ αναφέρει με ανακοίνωση του ο Τάκγης Βασιλόπουλος και η παράταξη του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Με μόνο γνώμονα την υπεράσπιση του Ερασιτεχνικού Μεσσηνιακού Ποδοσφαίρου, προσερχόμαστε στην συνεδρίαση για την ανάδειξη των νέων οργάνων της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας, για την ορθότητα του αποτελέσματος των Εκλογών.

Βασική μας αρχή είναι η διαφάνεια και όλα στο φώς. Γι’ αυτό δημόσια θέτουμε προς το προεδρείο που θα εκλεγεί, στην πρώτη επόμενη συνεδρίαση, η οποία να γίνει άμεσα μέσα σε 5 ημέρες, τα πρώτα θέματα διαφάνειας που πρέπει να απασχολήσουν το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο:

1. Οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος της τελευταίας 6ετίας από Ορκωτούς Λογιστές.

2. Να ζητηθεί από την Ε.Π.Ο. η οικονομική υποχρέωση της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας προς την Ε.Π.Ο.

3. Να υπάρξει αναλυτική κατάσταση εξόδων της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας κατά κωδικό. (Ισοζυγίου Εσόδων εξόδων).

4. Να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση τυχών χρέους της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας προς τρίτους, καθώς Ι.Κ.Α., Εφορία, Δ.Ε.Η., κ.λ.π.

5. Να υπάρξει ενημέρωση για τυχών διαφυγόντα έσοδα της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, όπως, Διαιτητές, Κυλικείο (οι λόγοι που έκλεισε), πρόστιμα κ.λ.π.

Οι εκλεγμένοι στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας σύμβουλοι της ομάδας Βασιλόπουλου, είμαστε αποφασισμένοι, να έρθουν όλα στο φως, να υπάρξει διαφάνεια στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, να υπάρχει άμεση ενημέρωση των μελών της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, μέσο δελτίο Τύπων και ότι άλλο πρόσφορο μέσον υπάρχει. Οι δεσμεύσεις μας ισχύουν και από όποια θέση και να βρισκόμαστε θα τις υποστηρίζουμε χωρίς καμία έκπτωση”.