Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018 17:35

Ρυθμιστής του τίτλου η φορμαρισμένη Ανδρούσα

Γράφτηκε από τον
Ρυθμιστής του τίτλου η φορμαρισμένη Ανδρούσα

 

Την 14η φετινή της νίκη με το ευρύ 5-0 επί του ουραγού Μιλτιάδη πανηγύρισε το Σάββατο η Ανδρούσα και συνεχίζει στην 3η θέση της Α’ τοπικής, έχοντας μόλις δύο βαθμούς διαφορά από το δεύτερο Πανθουριακό και 6 από τον πρωτοπόρο Πάμισο, που είναι και οι επόμενοι αντίπαλοί της στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, η Ανδρούσα θα υποδεχτεί την προσεχή Κυριακή τους Νησιώτες και στη συνέχεια θα αναμετρηθεί με τον Πανθουριακό στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Ως εκ τούτου θα παίξει ρυθμιστικό ρόλο στη μάχη του τίτλου ή μπορεί να μπει και αυτή στο... παιχνίδι αν κάνει το “2 στα 2”.

Το βέβαιο είναι ότι η Ανδρούσα βρίσκεται σε σούπερ φόρμα μετρώντας στους τελευταίους εφτά αγώνες έξι νίκες και 1 ισοπαλία. Τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν στις 7 Γενάρη στα Φιλιατρά με 3-1 από την Εράνη. Εκτοτε νίκησε Ολυμπιακό Καλαμάτας (2-0), Διαβολίτσι (0-1), Α.Ο. Φαραί (4-0), Σπερχογεία (1-2), Εθνικό Μελιγαλά (0-2) και Μιλτιάδη (5-0) και έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Το ζητούμενο πλέον είναι να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία και στα δύο θεωρητικά πιο δύσκολα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν.

“Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα με σκοπό να κερδίσουμε. Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν έχουμε άγχος και αυτό μας βγαίνει στο γήπεδο”, λέει στην “Ελευθερία” ο προπονητής Νίκος Γεωργακλής για το γειτονικό ντέρμπι με τον Πάμισο, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει ήδη πετύχει τον στόχο της.

“Οταν ξεκινήσαμε θέλαμε να πλασαριστούμε μέσα στην πρώτη εξάδα και τώρα είμαστε πιο πάνω. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και δεν πετάμε στα σύννεφα. Για εμάς σε κάθε ματς στόχος είναι η νίκη ανεξάρτητα με ποιον παίζουμε”. Το θετικό για τον Νίκο Γεωργακλή είναι ότι δεν προέκυψαν προβλήματα από το τελευταίο ματς.

Το μοναδικό ερωτηματικό έχει να κάνει με το Φώτη Γεωργιόπουλο, ο οποίος είχε υποστεί θλάση στο ματς με τον Απόλλωνα, δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Εθνικό και το Μιλτιάδη και είναι αμφίβολος για την Κυριακή.