Κυριακή, 11 Μάρτιος 2018 11:45

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Τελικός” παραμονής με Αχαϊκή

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Τελικός” παραμονής με Αχαϊκή

 

Μπορεί να μένουν ακόμα τέσσερις στροφές για να ολοκληρωθεί η φετινή κούρσα στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής, αλλά η σημερινή 19η θα κρίνει πολλά στη μάχη για την παραμονή.

Ο Τσικλητήρας μετά την ήττα στη Ζάκυνθο βρέθηκε και πάλι στη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών. Το σημερινό εντός έδρας ματς με την Αχαϊκή (3 μ.μ.) χαρακτηρίζεται τελικός, καθώς μόνο με νίκη θα ελπίζει ότι θα βρεθεί στην 7η θέση, που ισοδυναμεί με παραμονή.

Σε αυτήν βρίσκεται ο Διαγόρας Βραχνέικων, ο οποίος όμως υποδέχεται την ίδια ώρα τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Οπως και να ‘χει ο Τσικλητήρας οφείλει να πάρει τους τρεις βαθμούς, ώστε να ξεπεράσει την Αχαϊκή στη βαθμολογία και να μείνει σε απόσταση βολής από το Διαγόρα ή να τον περάσει, αν ο τελευταίος χάσει από τους Λάκωνες.

Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος με δηλώσεις του στην “Ελευθερία” έκανε λόγο για ματς της χρονιάς και την ίδια άποψη με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, έχουν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. Απαντες έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της αναμέτρησης και περιμένουν από τον κόσμο της Πύλου να δώσει δυναμικό “παρών”. Στα θετικά ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ο Τσικλητήρας θα αγωνιστεί με ιδανική 11άδα.

Να σημειωθεί ότι τη δική της κερκίδα, θα έχει και η Αχαϊκή, που και γι’ αυτήν είναι ματς – κατηγορία, με δεδομένο ότι βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και έχει ένα βαθμό λιγότερο από τον 7ο Διαγόρα.

Μόνο ένα διπλό

Η Αχαϊκή προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί του Λεωνιδίου, που είναι και μοναδική μακριά από την Κάτω Αχαγιά στο φετινό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, μετρά ένα διπλό, τέσσερις ισοπαλίες (0-0 με Ζάκυνθο, Παλληξουριακό, Δοαγόρα Βραχνέικων και 2-2 με Αστέρα Αμαλιάδας) και τέσσερις ήττες (1-0 από Καλαμάτα, Πανηλειακό, 2-0 από Παναρκαδικό και 3-0 από Αστέρα Βλαχιώτη).