Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 18:25

Διεκόπη αγώνας ποδοσφαίρου Λυκείων με καταγγελίες από το ΓΕΛ Φιλιατρών!

Γράφτηκε από τον

Αδοξο τέλος είχε ο σημερινός ημιτελικός του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος των Λυκείων ανάμεσα στο ΓΕΛ Πύλου και το ΓΕΛ Φιλιατρών.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Μεθώνης και ενώ το σκορ ήταν 1-1 διεκόπη μετά από έντονες διαμαρτυρίες των παικτών των Φιλιατρών για την διαιτησία.

Στην ανακοίνωση των μαθητών και γονέων του ΓΕΛ Φιλιατρών αλλά και στα σχόλια των Φιλιατρινών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γίνεται λόγος για μεροληπτική συμπεριφορά των διοργανωτών και του διαιτητή υπέρ της Πύλου (ένας των τριών ρέφερι ήταν ο παίκτης της ανδρικής ομάδας του Τσικλητήρα Σωτήρης Τσάτσος).

Σημειώνουν ότι οι ρέφερι δεν είχαν διπλώματα διαιτησίας ,κάρτες και εμψύχωναν την ομάδα της Πύλου αντί να κρατούν ουδέτερη στάση.

Και κυρίως καταγγέλλουν ότι οι υπεύθυνοι-εκπρόσωποι της διεύθυνσης και φορείς της αθλητικής παιδείας έβριζαν τους παίκτες των Φιλιατρών.

Οσον αφορά το λόγο της διακοπής, αναφέρουν χαρακτηριστικά: “Ενώ η ομάδα μας καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν καλύτερη και μπροστά στο σκορ ο ποδοσφαιριστής μας ήταν κάτοχος της μπάλας, δέχτηκε αντιαθλητικά χτύπημα από πίσω, πέφτοντας επικίνδυνα στο έδαφος ο διαιτητής αντί να δώσει φάουλ και να τιμωρήσει τον παίκτη της Πύλου σε αντίδραση του δικού μας 'πρόσεξε πως παίζεις έτσι' τον απέβαλε χωρίς τον απαιτούμενο εξοπλισμό. Ο συμμαθητής μας δείχνοντας αθλητική παιδεία βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου. Κατά τη διάρκεια του γεγονότος αυτού και καθώς υπήρχαν συζητήσεις μεταξύ παικτών και διαιτητών παίχτηκε λανθασμένα η μπάλα και δεχτήκαμε το γκολ. Το σκορ έγινε 1-1 και από εκεί ξεκινά η ντροπή! Έτσι, για να μην υπάρξουν τα χειρότερα και επειδή οι υπεύθυνοι δε μπορούσαν να επιβληθούν το παιχνίδι δε συνεχίστηκε. Εξίσου σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι ο κύριος Νίκος Κακαλέτρης (μέλος της επιτροπής από αυτά που μάθαμε) απείλησε τον αρχηγό της ομάδας μας Οικονομόπουλο Γίαννη να υπογράψει το φύλλο αγώνος αλλιώς θα έχει τις ανάλογες επιπτώσεις αυτός και η ομάδα του. Περιμένουμε τις εξελίξεις του τι θα γίνει με έναν αγώνα που δεν έληξε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο χωρίς την υπαιτιότητα τη δική μας. Έχοντας τους γονείς μας και τον κόσμο των Φιλιατρών με το μέρος μας, θα κινηθούμε μέχρι την τελική δικαίωσή μας”.