Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 11:09

Τα δάκρυα, ο από καρδιάς χαιρετισμός στον κόσμο και η κορυφή...

Γράφτηκε από τον

Τα δάκρυα του Μίλτου Γκόφα αλλά και ο τρόπος με τον οποίο χαιρέτησε τον κόσμο (φέρνοντας το χέρι στην καρδιά) μετά την εντυπωσιακή νίκη της "Μαύρης Θύελλας" στο Αργος (1-4) φανερώνουν αν μη τι άλλο πως ο προπονητής της Καλαμάτας έζησε πολύ έντονα το κυριακάτικο πελοποννησιακό ντέρμπι.

 

"Ηταν μία ανθρώπινη αντίδραση για την αναποδιά που μας έτυχε με τον Καλαντζή λίγες μόνο ώρες πριν από τη σέντρα. Εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι πως η ομάδα ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της πολύ δύσκολης αναμέτρησης και μετά από αυτή τη νίκη μπορούμε να πούμε πως είναι θέμα χρόνου να πατήσουμε στην κορυφή, είτε το αήττητο σερί συνεχιστεί, είτε όχι" δήλωσε στο "Notosport" ο προπονητής της ασπρόμαυρης ομάδας και πρόσθεσε: "Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και φυσικά στον κόσμο που ήταν φανταστικός και μας έσπρωξε σε ένα σημαντικό τρίποντο".

Την προσεχή Κυριακή η "Μαύρη Θύελλα" αλλάζει διοργάνωση, αντιμετωπίζοντας στον τελικό του Κυπέλλου του 4ου ομίλου τον Ατρόμητο Αχαϊας και αναφερόμενος σε αυτό το παιχνίδι ο Μίλτος Γκόφας τόνισε: "Από τη μία είναι καλό που θα συνεχίσουμε να έχουμε αγωνιστικό ρυθμό και μάλιστα κόντρα σε έναν απαιτητικό αντίπαλο, από την άλλη σίγουρα θα επιφέρει κάποια έξτρα κούραση. Θα δούμε μέχρι την Κυριακή πως θα διαχειριστούμε αυτό το παιχνίδι που σίγουρα, πάντως, δεν μας αφήνει αδιάφορους".