Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 19:51

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΑΙΑΝΤΑΣ 1-1: Χαμένοι και οι δύο

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΑΙΑΝΤΑΣ 1-1: Χαμένοι και οι δύο

 

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στο γήπεδο του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, ανάμεσα στην Α.Ε. Αβίας και τον Αίαντα.

Το τελικό 1-1 είναι ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί απόλυτα τις δύο ομάδες, που ήθελαν νίκη για να συνεχίσουν την προσπάθεια για υλοποίηση των στόχων τους. Η ομάδα του Κάμπου προσπαθεί να διατηρηθεί μέσα στην πρώτη τριάδα που οδηγεί στην Α’ τοπική, ενώ ο Αίας αγωνίζεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Παρότι πήρε τον ένα βαθμό παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και έχει δύσκολο έργο στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Α1.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 41’ με μακρινό σουτ του Κολοκάθη. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και συγκεκριμένα στο 85’ όταν ο Κ. Κορμπής διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Το ματς διαιτήτευσε ο Σκόρδος με βοηθούς διαιτητές τους Τζιαμουράνη, Σταύρου.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κουτίβας, Βαβαρούτσος, Π. Καρδάσης, Αποστολίδης, Ψαρρέας, Γ. Καρδάσης, Κ. Κορμπής, Γεωργουλέας (46’ Γεωργανάς), Δ. Κορμπής, Πολυμενέας, Γεωργίκος (74’ Αλντέσκου).

ΑΙΑΝΤΑΣ: Γιακουμής, Καλογερόπουλος, Αδαμόπουλος (78’ Παυλέας), Ζαχαριάς, Κολοκάθης (46’ Μπάκας), Ζαφείρης, Κανιώρος, Μασουρίδης, Πανταζής, Διονυσόπουλος, Καρύδης (67’ Μιχαλόπουλος).