Οι μικτές Μεσσηνίας είχαν εκτός έδρας αποστολές με τις αντίστοιχες της Αρκαδίας και επέστρεψαν από το γήπεδο των Φιλικών στην Τρίπολη με ανάμεικτα συναισθήματα. Η Κ14 του Νομού μας γνώρισε την ήττα με 3-1 και βρίσκεται στην 3η θέση του 8ου ομίλου με 3 βαθμούς, πίσω από ΕΠΣ Πειραιά και ΕΠΣ Αρκαδίας, που έχουν από εννέα βαθμούς. Αντίθετα, η Κ16 της Μεσσηνίας φιγουράρει στην κορυφή με 7 βαθμούς και ακολουθεί με 6 βαθμούς η ΕΠΣ Αργολίδας και με 5 βαθμούς η ΕΠΣ Πειραιά. Τα επόμενα ματς των μικτών Μεσσηνίας θα διεξαχθούν την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία με αντιπάλους τις μικτές Αργολίδας.

Τρία γκολ από κόρνερ η Κ14
Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, η μικτή Αρκαδίας εκμεταλλεύτηκε τις στημένες φάσεις, πετυχαίνοντας τρία γκολ από κόρνερ. Η Μεσσηνία πέτυχε απλά το γκολ της τιμής με τον Σούτι. Ο Θανάσης Τσούκλερης και ο συνεργάτης του Γιώργος Πατρίκης χρησιμοποίησαν τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Βεργετόπουλος, Σταθόπουλος, Κρητικός, Μαστραγγελόπουλος, Μπαρούνης, Παυλόπουλος, Αργυρόπουλος, Παράσχος, Γεωργακίλας, Γκουρέστι, Τσίρμπας. Επαιξαν και οι Παυλής, Χούντας, Στριμπάκος, Κάης, Ανδριόπουλος, Καρύδης, Σούτι, Τρουπάκης, Γεωργιόπουλος.
Διπλό για την Κ16
Η Κ16 της Μεσσηνίας πήρε τους τρεις βαθμούς με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Στρατικόπουλος άνοιξε το σκορ στο 9’ και ο Ανδρικόπουλος το έκλεισε στο 80. Η σύνθεση ήταν: Πετρουλάκης, Σκρεπετός, Μπαρούνης, Σαρέλας, Χριστόπουλος, Σκιαδόπουλος, Στρατικόποτλος, Κωνσταντόπουλος, Πανταζής, Χρυσοβέργης, Ανδρινόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Νασόπουλος, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Λουλάι.
Να σημειωθεί ότι στην Τρίπολη βρέθηκαν και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης και ο αντιπρόεδρος Ηλίας Αλεξανδρόπουλος και φυσικά ο φροντιστής των μικτών ομάδων Κώστας Ζαφειρίου.
Κ14
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(4η αγωνιστική)
ΕΠΣ Αρκαδίας – ΕΠΣ Μεσσηνίας 3-1
ΕΠΣ Αργολίδας – ΕΠΣ Λακωνίας 2-1
Ρεπό: ΕΠΣ Πειραιά
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
1. ΕΠΣ Πειραιά 5-2 9
-. ΕΠΣ Αρκαδίας 10-4 9
3. ΕΠΣ Μεσσηνίας 2-4 3
-. ΕΠΣ Αργολίδας 4-8 3
5. ΕΠΣ Λακωνίας 1-4 0
* Το ρεπό τους έχουν κάνει ΕΠΣ Λακωνίας, ΕΠΣ Αργολίδας, ΕΠΣ Μεσσηνίας και ΕΠΣ Πειραιά
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Τετάρτη 26 Νοεμβρίου)
ΕΠΣ Μεσσηνίας – ΕΠΣ Αργολίδας
ΕΠΣ Λακωνίας – ΕΠΣ Πειραιά
Ρεπό: ΕΠΣ Αρκαδίας
Κ 16
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(4η αγωνιστική)
ΕΠΣ Αρκαδίας – ΕΠΣ Μεσσηνίας 0-2
ΕΠΣ Αργολίδας – ΕΠΣ Λακωνίας 3-2
Ρεπό: ΕΠΣ Πειραιά
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
1. ΕΠΣ Μεσσηνίας 7-3 7
2. ΕΠΣ Αργολίδας 5-6 6
3. ΕΠΣ Πειραιά 5-7 5
4. ΕΠΣ Λακωνίας 6-8 3
5. ΕΠΣ Αρκαδίας 3-7 1
* Το ρεπό τους έχουν κάνει ΕΠΣ Λακωνίας, ΕΠΣ Αργολίδας, ΕΠΣ Μεσσηνίας και ΕΠΣ Πειραιά
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Τετάρτη 26 Νοεμβρίου)
ΕΠΣ Μεσσηνίας – ΕΠΣ Αργολίδας
ΕΠΣ Λακωνίας – ΕΠΣ Πειραιά
Ρεπό: ΕΠΣ Αρκαδίας
