Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 15:51

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Να πάρουμε τους 9 αγώνες και στο τέλος το ταμείο”, λέει ο Γ. Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Να πάρουμε τους 9 αγώνες και στο τέλος το ταμείο”, λέει ο Γ. Αργυρόπουλος

 

Η ισοπαλία στην Κυπαρισσία στις 25 Φεβρουαρίου φαίνεται πως πείσμωσε τους παίκτες του Πανθουριακού, καθώς μετρούν δύο επιβλητικές νίκες μέσα στο Μάρτιο κόντρα σε Ασπρόχωμα και Ομόνοια.

Η ομάδα της Θουρίας πέτυχε δέκα γκολ σε αυτά τα δύο ματς (5-0 και 0-5, αντίστοιχα) χωρίς να δεχτεί κανένα και παραμένει σε απόσταση 4 βαθμών από τον πρωτοπόρο της Α’ τοπικής Πάμισο. Κόντρα στην Ομόνοια έκανε μάλιστα μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις, όπως λέει και ο Γιώργος Αργυρόπουλος.

“Παίξαμε όμορφο και αποδοτικό ποδόσφαιρο. Ολοι οι παίκτες κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και πετύχαμε 5 γκολ. Πιστεύω ότι ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις και το ενθαρρυντικό είναι ότι συνεχίζουμε να παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο”. Ο προπονητής του Πανθουριακού γνωρίζει ότι το πρωτάθλημα δεν εξαρτάται από την ομάδα του, μιας και ο Πάμισος έχει 4 βαθμούς περισσότερους, ενώ υπερτερεί και στην ισοβαθμία. Τονίζει όμως ότι οι παίκτες του θα εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες. “Μένουν ακόμα εννέα αγωνιστικές. Θέλουμε να πάρουμε τους 9 αγώνες και στο τέλος θα γίνει το ταμείο”, λέει χαρακτηριστικά ο Γ. Αργυρόπουλος, που βλέπει με ικανοποίηση όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεσή του.

Επόμενος αντίπαλος για τον Πανθυουριακό, η Ανδρούσα το προσεχές Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.