Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 15:05

ΕΡΑΝΗ – ΠΑΜΙΣΟΣ 1-3: Πέρασμα τίτλου με Μπίσα από τα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον

 

Πέρασμα τίτλου από τα Φιλιατρά έκανε χθες ο Πάμισος που επιβλήθηκε με 3-1 της Εράνης και διατήρησε το +4 από τον δεύτερο Πανθουριακό.

Οι νησιώτες μετά την Ανδρούσα έβγαλαν με επιτυχία μια ακόμη δύσκολη έδρα (τον αγώνα παρακολούθησαν 400 φίλαθλοι) και πλέον είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 8 αγωνιστικές πριν το φινάλε. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη ήταν ο Θανάσης Μπίσα που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ, ενώ ήταν αυτός που είχε χαρίσει το τρίποντο και πριν μια εβδομάδα στην Ανδρούσα. Το τρίτο γκολ πέτυχε ο Μωράκης στο τελευταίο δεκάλεπτο, για να μειώσει στο τέλος ο Μπεγέτης για την Εράνη που ηττήθηκε μετά από πέντε αγωνιστικές. Οι νησιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 6’ όταν οι Παπαδόπουλος, Αριστομενόπουλος και Τσουλάκος συνεργάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να σεντράρει και τον Μπίσα με κεφαλιά ψαράκι να στέλνει την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα για το 0-1. Ο Πάμισος κυριαρχούσε απόλυτα στο πρώτο μέρος και στο 30’ ο Λαθύρης νικήθηκε στο τετ α τετ από τον πολύ καλό Αλεξανδρόπουλο. Ο γκολκίπερ των Φιλιατρινών είπε “όχι” και στον Μπίσα στο 38’ που έβγαινε απειλητικά από τα δεξιά. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι και να ψάχνουν ένα δεύτερο γκολ. Αφού χάθηκαν ευκαιρίες με τους Τσουλάκο και Λαθύρη, στο 65’ έγινε το 0-2 ύστερα από εξαιρετική ενέργεια από αριστερά του Μπίσα και πλασέ στη γωνία. Ο Μπίσα αστόχησε από καλή θέση έξι λεπτά αργότερα, με την Εράνη να έχει μια καλή ευκαιρία στο 80’ όταν μετά από κόρνερ του Βλαχόπουλου, ο Αλεβίζος πήρε την γυριστή κεφαλιά όμως ο Αντωνόπουλος απέκρουσε δύσκολα. Στο 84’ ο Μωράκης με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-3 ύστερα από κόρνερ του Ηλιόπουλου. Η Εράνη πέτυχε στο 90’ το γκολ της τιμής όταν ο Βλαχόπουλος σούταρε από κοντά, ο Αντωνόπουλος απέκρουσε και ο Μπεγέτης με νέο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Διαιτητής ήταν ο Νικολόπουλος και βοηθοί οι Κασκάνης και Νιάρχος.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Μπουρδέκας (85’ Στριμπάκος), Πέππας, Αλεβίζος, Νικολακόπουλος (60’ Μεϊντάνης), Παπαδήμος (35’ Οικονομόπουλος), Παπαγεωργίου, Π. Χρονόπουλος, Δημητρακόπουλος (81’ Μητρόπουλος), Βλαχόπουλος, Μπεγέτης.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αντωνόπουλος, Αριστομενόπουλος (80’ Βέλλης), Σταματελόπουλος, Μπαστακός, Μπερερής (88’ Βλάχος), Μωράκης, Λαθύρης (75’ Κάνιστρας), Παπαδόπουλος (73’ Καραγιάννης), Τσουλάκος, Ηλιόπουλος, Μπίσα.