Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 18:44

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 4-0: Με άνετη νίκη ανέβηκε στην 5η θέση

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 4-0: Με άνετη νίκη ανέβηκε στην 5η θέση

 

Εύκολο έργο είχε το απόγευμα του Σαββάτου η Κυπαρισσία, η οποία κέρδισε στην έδρα της το Ασπρόχωμα με 4-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από τα πρώτα λεπτά δυνατά στο παιχνίδι με στόχο να φτάσουν στη νίκη κάτι που κατάφεραν χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη δυσκολία από τον αντίπαλο του. Σχεδόν στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης κατόρθωσαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με 3-0 και από εκεί και πέρα με σωστή τακτική διατήρησαν το προβάδισμα τους και ολοκλήρωσαν την κατάκτηση των τριών πόντων με ακόμη ένα τέρμα στο β’ μέρος.

Το Ασπρόχωμα, προσπάθησε να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να απομακρυνθεί και άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ομως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην Κυπαρισσία, που ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και από πολύ νωρίς πήρε σημαντικό προβάδισμα στο σκορ. Να σημειωθεί ότι ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες γιατί περίπου στο 65’ τραυματίστηκε και αποχώρησε Γ. Σακκάς (τράβηγμα στον αυχένα). Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, πήρε ο Μουράτι, μιας και δεν υπήρχε διαθέσιμος άλλος τερματοφύλακας.

Τα γκολ

Στο 5’ από σέντρα του Ζαφείρη, ο Σπυρόπουλος πρόλαβε τον Γ. Σακκά και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 15’ μετά από συνδυασμό των Χρονόπουλου και Κωνσταντόπουλου, ο τελευταίος πάσαρε στον Λαχανά, ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 25’ μπήκε το πιο ωραίο γκολ της αναμέτρησης, καθώς μετά από ωραίο συνδυασμό τριών παικτών, των Χρονόπουλου, Κωνσταντόπουλου και Βατσή, αυτός μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 75’ από πάσα του Βατσή ο  Μιτρόφ μπήκε στην περιοχή και με σουτ “έγραψε” το τελικό 4-0.

Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια, από ένα σε κάθε ημίχρονο. Στο 34’ ο Χρονόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στο 81’ ο Κωνσταντόπουλος επίσης με σουτ “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής (65’ Θεοχαρόπουλος), Ζαφείρης (70’ Δημητρακάκης), Μπακόπουλος, Μιτρόφ, Ντιόπ, Λαχανάς (60’ Μουζής), Κωνσταντόπουλος, Βατσής, Χρονόπουλος (58’ Αριδάς), Σπυρόπουλος.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Γ. Σακκάς, Ε. Χρονόπουλος, Α. Χρονόπουλος (46’ Μυστριώτης), Παπανικολόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Τσαγκλής, Μουράτι, Μπεκιάρης, Κανανάι, Γυφτέας (55’ Παχτίτης), Πικιός.