Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018 14:50

Ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον

 

Ούτε η Εράνη μπόρεσε να σταματήσει τον Πάμισο, που μετά την Ανδρούσα (0-1) πέρασε την Κυριακή και το... μπλόκο των Φιλιατρών (1-3) και δείχνει ασταμάτητος στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική.

Οι Νησιώτες πανηγύρισαν την 10η εκτός έδρας νίκη και 18η συνολικά σε 22 αγωνιστικές και με 57 βαθμούς οδηγούν την κούρσα στο πρωτάθλημα, έχοντας αποσπαστεί 4 βαθμούς από το δεύτερο Πανθουριακό, ενώ υπερτερούν και σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Με άλλα λόγια ο Πάμισος έχει το περιθώριο και για δύο ισοπαλίες στις εναπομείναντες οχτώ αγωνιστικές, αν βέβαια ο Πανθουριακός κάνει το απόλυτο. Το βέβαιο είναι ότι η ομάδα της Μεσσήνης είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο.

Μόνο 3 εκτός έδρας ματς

Αφενός γιατί έχει κερδίσει και τα δύο ντέρμπι με τον Πανθουριακό και αφετέρου γιατί έχει περάσει από πολύ δύσκολες έδρες, ενώ θα δώσει ακόμα μόνο 3 εκτός έδρας ματς. Συγκεκριμένα, θα παίξει με Διαβολίτσι, Σπερχογεία και Εθνικό Μελιγαλά, με το πιο δύσκολο θεωρητικά παιχνίδι να είναι απέναντι στον ΑΟΔ που φιγουράρει στην 3η θέση.

Εντός έδρας οι πρωτοπόροι θα αναμετρηθούν με Ολυμπιακό, Α.Ο. Φαραί, Μιλτιάδη, Τέλλο Αγρα και Απόλλωνα Καλαμάτας. Επόμενος αντίπαλος για τον Πάμισο, ο Ολυμπιακός που νίκησε προχθές μετά από 3,5 μήνες (3-1 τον Μιλτιάδη) και έμεινε ζωντανός στη μάχη για την παραμονή στην Α’ τοπική.

Οι πρωτοπόροι θα αγωνιστούν πάνοπλοι την Κυριακή, μιας και επιστρέφει ο Καραπετιάν που είχε τραυματιστεί στο ματς με το Ασπρόχωμα. Το ζητούμενο είναι να συνδυάσει ο Πάμισος νίκη και καλή εμφάνιση.

Οσο για το 3-1 στα Φιλιατρά, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την εικόνα που έδειξαν οι “πράσινοι” σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος και κόντρα σ’ ένα φορμαρισμένο αντίπαλο.

Ο Πάμισος με πρωταγωνιστή το Μπίσα που πέτυχε 2 γκολ, ενώ ήταν αυτός που είχε δώσει και τη νίκη στην Ανδρούσα, πήρε το δεύτερο σερί τρίποντο και έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να πάρει το φετινό πρωτάθλημα.